Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei la pariuri, 6 iulie 2020

Biletul Zilei la pariuri, 6 iulie 2020

Fotbal

Comentarii

Biletul Zilei la pariuri, 6 iulie 2020, este compus din două meciuri programate să se desfăşoare în etapa a 34-a din LaLiga.

Împreună, cele două partide formează cota 1.87. Este vorba despre Sevilla - Eibar şi despre Levante - Real Sociedad. Sevilla se luptă din greu pentru a rămâne pe locul 4 în LaLiga, ultimul care duce în sezonul viitor de Champions League. Andaluzii au doar trei puncte în faţa următoarei clasate, Villarreal, după succesul la scor de neprezentare duin runda precedentă, cu Leganes. Aseară, Villarreal a pierdut cu Barcelona, scor 1-4. Sevilla a câştigat meciul trecută după o serie de patru remize la rând.

Vă propunem pentru astăzi un bilet bonus pariuri sportive excelent, bonus care vă poate ajuta să rulaţi sumele necesare pentru a dat lovituri importante.

Biletul Zilei la pariuri, 6 iulie 2020

Totuşi, fotbaliştii lui Lopetegui au o serie de 12 meciuri consecutive fără eşec indiferent de competiţia în care au evoluat, dar dintre acestea au câştigat doar de patru ori. Sevilla e invincibilă acasă de zece meciuri, acolo unde are patru victorii şi şase remize. De cealaltă parte, Eibar stă cu teama de retrogradare. Are şase puncte peste locurile retrogradabile. Bascii au fost învinşi în runda precedentă de Osasuna, scor 0-2, deşi aveau o serie de patru jocuri consecutive fără eşec. În ultimele 11 runde, Eibar are însă şase înfrângeri. E pe locul 17, la şase puncte de retrogradare.

Pasionaţii de jocuri cu sloturi pot găsi în articolele noastre şi bonusuri jocuri aparate, toate pregătite şi recomandate de experţii noştri.

Biletul Zilei la pariuri, 6 iulie 2020

Real Sociedad are de luat o revanşă în faţa lui Levante după ce în tur a fost învinsă cu scorul de 2-1. A fost însă doar a treia victorie a lui Levante la San Sebastian în cele 12 deplasări. Gazdele de azi sunt pe locul 12 şi nu au emoţii cu retrogradarea. Gruparea din Valencia are 42 de puncte, cu 13 mai multe decât zona fierbinte a ierarhiei. De cealaltă parte, Sociedad e în lupta pentru cupele europene. Real e a şaptea în LaLiga, cu 50 de puncte, la două distanţă de cupele europene. Getafe şi Bilbao sunt principalele rivale ale bascilor în această luptă. Sociedad nu se descurcă deloc bine de la reluarea competiţiei. Are o remiză şi patru înfrângeri. A reuşit să câştige abia etapa trecută, scor 2-1, cu Real Sociedad.

  • Sevilla - Eibar 1 @ 1.44
  • Levante - Sociedad X2 @ 1.30

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare