Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei la pariuri, 8 aprilie 2020

Biletul Zilei la pariuri, 8 aprilie 2020

Fotbal

Comentarii

Biletul Zilei 8 aprilie are în componenţă două partide, care propun o cotă de 2.28. Vorbim aici despre partidele din etapa cu numărul 15 a campionatului din Nicaragua, Esteli - Juventus Managua şi Ferretti - Real Madriz.

În această noapte, de la ora 04:00, Real Esteli primeşte vizita lui Juventus Managua, din etapa cu numărul 15 din Clausura. Gazdele nu au probleme în general cu adversara din această rundă. În ultimele 11 meciuri directe, Esteli s-a impus de două ori, a înregistrat două rezultate de egalitate şi a suferit un singur eşec. În turul acestui campionat, Esteli - Juventus s-a încheiat cu o remiză, scor 0-0.

Fiţi pe fază şi nu rataţi cele mai bune bonusuri pariuri de pe piaţa din România.

Biletul Zilei la pariuri, 8 aprilie 2020

Real Esteli vine la acest meci după eşecul din rinda precedentă, scor 0-1, pe terenul lui Ferretti, cu 27 de puncte, la trei lungimi în spatele primului loc ocupat de managua. La egalitate cu Ferretti, Esteli are cea mai bună ofensivă din Nicaragua, 24 de goluri marcate şi ce mai bună defensivă, fiind singura echipă care a primit doar nouă goluri. Acas, Real are 16 puncte şi golaveraj 17 la 3. În schimb, Juventus e a şaptea în Clausura, pe locul 7, cu 16 puncte, şase mai multe decât ocupanta ultimului loc, Sabas. Juventus are dezavantajul de a nu fi câştigat niciodata în deplasare în acest sezon.

În rubrica biletul zilei, în fiecare zi, vă aşteaptă cele mai sigure ponturi pariuri de pe piaţă.

Biletul Zilei la pariuri, 8 aprilie 2020

Ferretti primeşte vizita lui Real Madrid după ce a câştigat etapa trecută contra lui Esteli, scor 1-0. A fost a doua victorie obţinută în ultimele cinci runde, după acel 7-0 în faţa lui Chinandega. După 14 etape este pe locul 4, cu 21 de puncte. Bilanţul de până acum al gazdelor este de şase victorii, trei remize şi cinci eşecuri. Fernando Villalpando este golgheterul campionatului, cu nouă reuşite. De cealaltă parte, Real Madriz vine după un rezultat bun cu liderul Managua, scor 0-0. Real are 14 puncte, obţinute din patru succese, două remize şi opt înfrângeri. Are patru puncte peste ultimele două clasate, Ocotal şi Sabanas.

  • Esteli - Juventus Managua 1 @ 1.43
  • Ferretti - Real Madriz 1 @ 1.60

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare