Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bill Gates spune că soarta Jocurilor Olimpice ţine de vaccinarea împotriva Coronavirus. "Facem tot ce putem pentru ca vaccinurile să fie aprobate"

Bill Gates spune că soarta Jocurilor Olimpice ţine de vaccinarea împotriva Coronavirus. "Facem tot ce putem pentru ca vaccinurile să fie aprobate"
Comentarii

Bill Gates, fondatorul Microsoft, speră ca Jocurile Olimpice să aibă loc anul acesta. Miliardarul are în plan ca vaccinurile împotriva coronavirus să fie acceptate cât mai curând şi să fie distribuite la cât mai mai multe persoane.

Bill Gates spune că soarta Jocurile Olimpice ţine de vaccinarea împotriva Coronavirus

Miliardarul Bill Gates, fondatorul Microsoft, a declarat, într-un interviu pentru Kyodo News, că soarta Jocurilor Olimpice de la Tokyo depinde de progresul în ceea ce priveşte vaccinările împotriva coronavirusului.

"Cred că în următoarele luni va trebui să urmărim progresul pe care îl înregistrăm. Însă cred că încă este posibilă competiţia, dacă lucrurile vor merge bine. Dacă lucrurile nu vor merge bine, ar fi neplăcut, dar noi facem tot ce putem pentru ca vaccinurile să fie aprobate şi să ajungă la toată lumea", a spus Bill Gates.

Jocurile Olimpice şi Jocurile Paralimpice de la Tokyo ar fi trebuit să aibă loc vara trecută, dar au fost amânate din cauza pandemiei de coornavirus.

În Japonia, ţară aflată parţial în stare de urgenţă, mulţi oameni sunt în continuare sceptici în ceea ce priveşte organizarea evenimentului sportiv.

Bill Gates şi soţia sa conduc Fundaţia Bill & Melinda Gates, care a contribuit cu 1,75 miliarde de dolari la cercetări, la dezvoltarea şi distribuirea tratamentelor Covid-19.

Afla mai multe despre: bill gates 

viewscnt
Articole similare