Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Billel Omrani a vorbit despre momentul în care antrenorii de la Marseille l-au ales în detrimentul lui Riyad Mahrez

Billel Omrani a vorbit despre momentul în care antrenorii de la Marseille l-au ales în detrimentul lui Riyad Mahrez
Comentarii

Într-un interviu acordat francezilor de la "Le Butor", atacantul celor de la CFR Cluj, Billel Omrani a vorbit despre faptul că antrenorii lui Olympique Marseille, cu ani în urmă, l-au preferat pe acesta în dauna starului de la Manchester City, Riyad Mahrez.

În urmă cu câteva luni, mijlocaşul lateral al celor de la Manchester City, Riyad Mahrez, a povestit despre faptul că marele său vis, acela de a evolua la Olympique Marseille, a fost năruit după ce antrenorii au ales să meargă pe mâna lui Billel Omrani şi să renunţe la acesta, spre dezamăgirea algerianului.

Mahrez a plecat la Le Havre, iar după patru ani a fost cumpărat de Leicester, în 2014, în schimbul sumei de 500.000 de euro. Alături de "vulpi", algerianul a cucerit titlul în 2016, iar în 2018 a fost cumpărat de Manchester City, pentru 67 de milioane de euro. Cu "cetăţenii", Mahrez a cucerit titlul în 2019. 

Billel Omrani a declarat pentru presa franceză că tot răul a fost spre bine pentru conaţionalul său, iar acel pas înapoi, a fost de fapt, unul care l-a motivat să ajungă starul din ziua de azi.

"Dacă ar fi semnat cu Marseille, poate nu ar fi avut o carieră de succes ca cea de acum. Vrea să spun că, faptul că n-a mai ajuns la Marseille, a fost o victorie pentru el. Eu sunt extrem de fericit când văd unde a jauns. Este o adevărată sursă de mândrie, o poveste de succes pentru mulţi jucători. Nu a renunţat şi a ajuns la una dintre cele mai mari echipe din lume", a declarat Billel Omrani, pentru Le Butor.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare