Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Billel Omrani are undă verde să plece de la CFR Cluj. "Am discutat cu mai multe cluburi şi am primit oferte"

Billel Omrani are undă verde să plece de la CFR Cluj. "Am discutat cu mai multe cluburi şi am primit oferte"

Fotbal

Comentarii

Atacantul francez de origine algeriană al celor de la CFR Cluj, Billel Omrani, poate fi în faţa ultimului sezon în România. Mai multe cluburi din Marea Britanie şi Franţa stau cu ochii pe el şi ar putea să-l aconteze, odată cu reînceperea fotbalului în Europa.

Billel Omrani a impresionat în acest an, iar golurile din cupele europene i-au certificat, o dată-n plus, valoarea. Astfel, mai multe cluburi importante din Europa l-au trecut în fruntea listei de achiziţii. Cea mai insistentă dintre ele este Celtic Glasgow. Scoţienii au simţit pe pielea lor inspiraţia atacantului, în preliminariile Ligii Campionilor, când CFR Cluj a mers mai departe, până în play-off.

Chiar dacă antrenorul Neil Lennon a negat orice interes pentru atacant, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, Bogdan Mara, îl contrazice pe acesta. În plus, pentru Billel Omrani s-ar mai fi interesat şi formaţia din Premier League, Sheffield United.

"Am discutat cu mai multe cluburi şi am primit oferte. Celtic a făcut o propunere, la fel şi un club din Anglia. Când ofertele au venit, aveam nevoie de el (n.r. - Omrani) în cupele europene, şi încă avem nevoie de el. Cred că preţul cerut de noi, 3 milioane de lire sterline este un preţ corect, iar cluburile au rămas interesate. Cred că, odată reluat fotbalul, aceste cluburi interesate vor reveni cu oferte. Este un jucător excelent care s-a bucurat de un sezon excelent, atât în România cât şi în Europa. Dar vom analiza ce oferte vom primi şi vom decide totul când vom reveni pe teren", a declarat Bogdan Mara, pentru The Sun.

Celtic Glasgow este foarte aproape de a se despărţi de golgeterul său, francezul Odsonne Edouard, curtat de mai multe formaţii din Europa. Dacă mutarea se va perfecta, atunci interesul pentru Billel Omrani ar putea reveni.

Omrani, interesant şi pentru Ligue 1

Celebra revistă din Franţa a urmărit traiectoria lui Omrani şi l-a inclus pe acesta pe o listă a jucătorilor care, la un moment dat, s-ar putea întoarce în Ligue 1. Omrani este dorit în Ligue 1 de către Angers

Atacantul a fost crescut de Olympique Marseille şi a fost promovat la echipa mare a francezilor de Marcelo Bielsa.

"Un alt om, un alt fotbalist. Bilel Omrani s-a transformat în România, la CFR Cluj, şi a uitat aşteptările din primii săi ani la OM. Din 2016, a contribuit masiv la bunul mers al clubului. A câştigat două titluri, o Supercupă  României. A fost cel mai important om al CFR-ului în preliminariile europene, cu şase goluri în opt partide. Ajuns la maturitate, lansat în Ligue 1 de Bielsa, poate spera la mai mult acum. La 26 de ani, mai are contract cu CFR până în 2021, iar valorea sa de piaţă e cuprinsă între două şi trei milioane! E gata de o reîntoarcere triumfătoare în Ligue 1?", au scris francezii de la France Football despre Bilel Omrani.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare