Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Billel Omrani: ”Dacă băteam acasă, era cu totul diferit!” Ce urmează pentru campioana României

Billel Omrani: ”Dacă băteam acasă, era cu totul diferit!” Ce urmează pentru campioana României

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a fost învisă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 3-1 (3-1), de Young Boys Berna, în manşa a doua a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor. După 1-1 în tur, campioana României părăseşte competiţie regină a fotbalului european şi va evolua în play-off-ul Ligii Europa, cu Steaua Roşie Belgrad.

În Elveţia, Păun a fost eliminat, în minutul 63, după două cartonaşe galbene, primul primit pentru că a bruscat un adversar după fluierul arbitrului şi al doilea pentru că a şutat într-un balon după fluierul arbitrului.

Au marcat: Siebatcheu '23, '42, Ngamaleu '25 / Omrani '4. Meciurile din play-off-ul Ligii Europa vor avea loc la 19 august, la Belgrad, şi la 26 august, la Cluj-Napoca. Young Boys Berna va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu Ferencvaros.

La finalul partidei, atacantul francez a tras concluziile după ce ardelenii au fost eliminaţi din Champions League. Unicul marcator al ”feroviarilor” din returul contra lui Young Boys Berna a spus că CFR ar fi avut mai multe şanse, dăcă ar fi reuşit să câştige meciul din Gruia, unde au fost egalaţi în minutul 90+3.

”Dacă băteam acasă, era cu totul diferit!”

”Eram fericit dacă dădeam gol şi câstigam. A fost un meci greu, cu o echipă care joacă foare bine. Asta e! Ăsta e fotbalul… Acum, trebuie să ţinem capul sus şi să ne gândim la meciul de vineri, să îl câştigăm. După aceea, o să jucăm cu Steaua Roşie Belgrad şi trebuie să mergem acolo, să câştigăm şi să ne calificăm în grupele Europa League.

(n.r. Young Boys Berna) Are jucători de calitate, la fel şi noi. Putem să jucăm mai bine, iar la un moment dat puteam să facem 2-0, era total diferit. Dacă băteam acasă, era cu totul diferit, dar ăsta e fotbalul, trebuie să privim înainte şi să fim concentraţi la meciul de vineri. Acum, trebuie să învăţăm din greşeli”, a spus Billel Omrani, conform CFR TV.

Afla mai multe despre: cfr-liga 1-omrani 

viewscnt
Articole similare