Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Billel Omrani, din nou, pe lista celor de la Celtic! ”Nu este o maşinărie de goluri, dar este un jucător altruist!”

Billel Omrani, din nou, pe lista celor de la Celtic! ”Nu este o maşinărie de goluri, dar este un jucător altruist!”
Comentarii

Billel Omrani a fost pus pe lista jucătorilor pe care echipele din Scoţia ar putea să îi transfere în această perioadă de mercato.

Campionatul Scoţiei a început să transfere, din nou, jucători pe sume mari, iar Rangers, Celtic şi Hearts sunt gată să aducă în competiţie fotbalişti valoroşi. Acum, jurnaliştii de la ”Daily Record” au adus iar în discuţie ideea ca Biller Omrani să se transfere la Celtic. 

Atacantul CFR va rămâne liber de contract din vară, iar jucătorul se gândeşte la o potenţială plecare din Gruia. El ar putea părăsi echipa în iarnă, daca va avea o ofertă concretă, sau în vară, liber de contract. 

Nu este prima dată când Omrani ajunge în atenţia scoţienilor. După campania europeană din 2019, când CFR a eliminat-o pe Celtic din calea către grupele UEFA Champions League, Bille Omrani a fost pus pe lista de transferuri a scoţienilor, pentru suma de 3,3 milioane de euro. 

Scoţienii nu au confirmat niciodată oferta pentru Omrani, dar fotbalistul ar fi rămas în atenţia lui Celtic. Jurnaliştii britanici au anunţat că Ormari ar fi un transfer potrivit pentru Celtic. 

”Un alt nume familiar fanilor lui Celtic este Omrani, vedeta celor de la CFR Cluj când românii au scos echipa lui Neil Lennon din Liga Campionilor. S-a vorbit, apoi, de venirea sa pe Parkhead, clubul românesc afirmând că gruparea Hoops s-a interesat de el.

Omrani nu este o maşinărie de goluri, dar este un jucător altruist, cu o prezenţă fizică foarte bună, care cu siguranţă ar face saltul către Celtic”, au notat britanicii de la ”DailyRecord.co.uk”.

Dezvăluirea făcută de Omrani în presa internaţională

”Algeria... Există nume mari pe postul de atacant în această echipă. Locurile sunt scumpe, nu are rost să ne minţim. Nu degeaba echipa a câştigat Cupa Africii şi Cupa Arabă. Nicio înfrângere în 33 de jocuri, e impresionant! În plus, echipa joacă. Orice jucător ar dori să facă parte din această selecţionată. Personal, cred în destin. Dacă aş fi chemat, aş fi cel mai fericit.

Astăzi, acesta este mai mult un obiectiv decât un vis. Ar fi o mândrie să-mi reprezint ţara, atât pentru familia mea, cât şi pentru mine. Algeria este una dintre favorite, clar. Va trebui să dovedim că suntem cea mai bună echipă africană. Va fi mult mai greu acum, pentru că toată lumea ne va aştepta. Să pot participa la această competiţie ar fi un vis pentru mine!”, a declarat Billel Omrani.

Afla mai multe despre: billel omrani-celtic-scoţia-cfr 

viewscnt
Articole similare