Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Billel Omrani, dorit în Premier League. Reveleţia actualei ediţii pune milioanele pe masă pentru atacantul CFR-ului

Billel Omrani, dorit în Premier League. Reveleţia actualei ediţii pune milioanele pe masă pentru atacantul CFR-ului

Fotbal intern

Comentarii

Billel Omrani este foarte aproape să părăsească pe CFR Cluj în această iarnă, cu destinaţia Premier League. Revelaţia acestui sezon, nou-promovata Sheffield United este extrem de interesată de serviciile atacantului francez şi pare dispusă să pună milioanele pe masă.

Chiar dacă a investit aproximativ 35 de miioane de lire pe oamenii de atac, fanii celor de la Sheffield au criticat jucătorii antrenaţi de Chris Wilder (52 de ani) pentru lipsa de eficacitate în faţa porţii. Cu mai multă concentrare la finalizare, Sheffield United ar fi putut fi mai sus de locul 8 actual.

Presa din Sheffield anunţă că în această perioadă, gruparea va demara negocierile cu atacantul francez de origine algeriană de la CFR Cluj, Billel Omrani, dar şi cu mijlocaşul Adrian Tameze, de la Nice. Pentru jucătorul celor de la CFR, Sheffield ar fi dispusă să ofere cinci milioane de euro.

În prezent, la United în lot sunt şase atacanţi: Lys Mousett, Oli McBurnie, David McGoldrick, Bily Sharp, Callum Robinson şi Leon Clarke.

În Premier League, atacanţii celor de la Sheffield United au marcat 23 de goluri în 21 de etape, al 15-lea atac din campionat. În plus, au nouă goluri anulate de tehnologia VAR, cele mai multe din acest sezon competiţional.

Billel Omrani, dorit de Sheffield United

În acest sezon, Billel Omrani (26 de ani) a reuşit să marcheze 13 goluri în 31 de prezenţe, iar cota sa de piaţă, conform Transfermarkt, este de 3.6 milioane de euro. După campania europeană reuşită cu CFR, s-a zvonit că şi Celtic Glasgow ar fi fost interesată de fostul jucător al celor de la Marseille. În acelaşi timp, Omrani rămâne visul de neatins pentru patronul FCSB-ului, Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera şi l-ar fi dorit la echipă, însă ştie că în acest moment nu are nicio şansă.

Afla mai multe despre: fotbalcfr 

viewscnt
Articole similare