Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Billel Omrani la FCSB? Campioana României nu a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu jucătorul francez

Billel Omrani la FCSB? Campioana României nu a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu jucătorul francez

Fotbal

Comentarii

Omrani este de peste 4 ani în România de când a venit gratis de la Marseille. 156 de meciuri a jucat Omrani pentru CFR Cluj, pentru care a marcat de 37 de ori.

CFR Cluj ar putea părăsi campioana României chiar din această iarnă. Clujenii nu au ajuns la un acord de prelungire a contractului cu jucătorul francez şi riscă să-l piardă gratis în vară.

Începând cu 1 ianuarie 2021, Omrani are dreptul să îşi caute echipă deoarece intră în ultimele 6 luni de contract cu formaţia clujeană. Conform celor de la Fanatik, CFR vrea 500.000 de euro pentru jucător. Omrani câştigă la CFR 18.000 de euro pe lună, sumă cu care acesta nu este mulţumit. Jucătorul în vârstă de 27 de ani este dorit şi de FCSB, iar formaţia din Bucureşti ar fi dispusă să îl cedeze în schimbul lui Omrani pe Sergiu Buş.

Omrani este de peste 4 ani în România de când a venit gratis de la Marseille. 156 de meciuri a jucat Omrani pentru CFR Cluj, pentru care a marcat de 37 de ori. Cota francezului se ridică la 2 milioane de euro, conform transfermarkt.com.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: billel omranicfr cluj 

viewscnt
Articole similare