Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Billel să mai joace fotbal la CFR, că nu prea mai joacă”. Petrescu propune un alt străin la naţionala României în locul lui Omrani

„Billel să mai joace fotbal la CFR, că nu prea mai joacă”. Petrescu propune un alt străin la naţionala României în locul lui Omrani

CFR Cluj

Comentarii

Billel Omrani şi Dumitru Cardoso sunt străinii din Liga 1 pe care noul selecţioner, Mirel Rădoi, vrea să îi naturalizeze pentru naţionala României. Dan Petrescu nu este însă de acord cu varianta Omrani şi are o altă propunere pentru Rădoi.

Din 2011 în România, Mario Camora s-a aflat mereu o posibilă variantă de natularizare pentru naţionala României, având în vedere că, pe postul de fundaş stânga, tricolorii au suferit mai mereu după retragerea lui Răzvan Raţ. 

Mirel Rădoi ar vrea să aducă însă în ofensivă doi străini, pe Omrani, de la CFR şi pe Cardoso, de la Gaz Metan, dar Petrescu face lobby pentru Camora. Indiferent de deciziile noului selecţioner, antrenorul campioanei se bucură de numirea fostului tehnician de la tineret. 

„Chiar dacă nu ne vom califica, va da vina pe altcineva. Iar dacă ne va califica, va fi erou. Deci el nu are ce să piardă în această alegere de a fi selecţioner.

Noi în România şi la CFR avem jucători buni care pot să joace. Mie mi-a părut rău de Camora că nu a jucat niciodată pentru echipa naţională, ar fi fost un fundaş stânga extraordinar, care să joace mulţi ani. Dar nimeni nu  a avut curaj. În alte ţări se face, peste tot se face, numai la noi nu am avut curajul.

Billel să mai joace fotbal la CFR, că nu prea mai joacă”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă de dinaintea meciului Hermannstadt - CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: cfr clujcamoraomraniromanianationala 

viewscnt
Articole similare