Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Billie Jean King spune că Williams a întrecut măsura la finala US Open: "O reacţie deplasată"

Billie Jean King spune că Williams a întrecut măsura la finala US Open: "O reacţie deplasată"

Tenis

Comentarii

Fosta jucătoare de tenis Billie Jean King a declarat, pentru CNN, că Serena Williams a întrecut măsura la finala US Open, dar şi arbitrul Carlos Ramos a înrăutăţit situaţia.

“Serena a avut o reacţie deplasată, fără îndoială. Nimeni nu spune că s-a comportat frumos. Ideea este că el (Ramos) a înrăutăţit situaţia. Am simţit că a greşit încă de la început. Ca arbitru de scaun trebuie să laşi meciul să curgă, iar el a procedat exact invers. Trebuia să îi spună Serenei: ‘Nu îţi atac caracterul’. ”, a spus King.
 
Întrebată dacă sexismul a jucat un rol în finală, King a spus că în tenis acesta încă reprezintă o problemă. “Bărbaţii sunt deschişi atunci când îşi apără punctul de vedere. Iar femeile sunt văzute ca isterice. Nu suntem. Şi noi ne spunem punctul de vedere”, a afirmat fosta sportivă.
 
Ea consideră că tenisul trebuie să se schimbe, să se permită coachingul şi arbitrii de scaun să comunice mai bine deciziile. “Criza creează oportunitate. Aceasta este o oportunitate pentru noi să îndreptăm lucrurile”.
 
Jucătoarea americană Serena Williams a fost amendată cu suma de 17.000 de dolari pentru comportamentul din finala US Open, pierdută în faţa japonezei Naomi Osaka.Osaka s-a impus cu scorul de 6-2, 6-4, într-un meci marcat de o dispută între Williams şi arbitrul portughez Carlos Ramos.
 

Afla mai multe despre: serena williamsscandaltenisproblemecircbillie jean king 

viewscnt
Articole similare