Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Bine ai venit, Neymar". A fost făcut anunţul aşteptat de toţi fanii fotbalului

"Bine ai venit, Neymar". A fost făcut anunţul aşteptat de toţi fanii fotbaluluigalerie foto
Comentarii

Dezvoltatorul de jocuri video EA Sports i-a urat bun venit atacantului brazilian Neymar, care va figura pe coperta mult aşteptatului joc FIFA 19.

"Bine ai venit Neymar", au notat dezvoltatorii jocului, într-o postare pe Instagram. Neymar i se alătură, astfel, lui Cristiano Ronaldo pe coperta celui mai îndrăgit joc de fotbal pe calculator.

În trecut, starul brazilian a avut contract cu japonezii de la Konami, astfel că această mutare reprezintă o nouă lovitură dată de EA Sports, după ce compania cu sediul la Vancouver a reuşit a reuşit să obţină şi licenţa pentru UEFA Champions League şi Europa League. Prin urmare, cele două competiţii se vor regăsi în noul FIFA 19, care se va lansa la sfârşitul lunii septembrie.

În vârstă de 26 de ani, Neymar joacă la Paris Saint-Germain din vara anului 2017, atunci când a devenit cel mai scump fotbalist din istorie în urma transferului de la Barcelona, pentru 222 de milioane de euro. 28 de goluri a înscris Neymar pentru echipa pariziană, dar a fost nevoit să-şi încheie prematur sezonul, din cauza unei accidentări. Totuşi, presa internaţională susţine că brazilianul nu se simte bine la Paris şi că şi-ar dori să plece la Real Madrid.

Deşi prezenţa sa la Cupa Mondială a fost pusă la îndoială, în urma accidentării suferite în februarie, Neymar s-a recuperat complet şi va evolua la turneul final din Rusia. Brazilia face parte din grupa E, alături de Elveţia, Costa Rica şi Serbia.

Afla mai multe despre: neymarea sporttsfifa 19 

viewscnt
Articole similare