Experiențe împreună.
You are here:

Bine că exista cash-out! A pus 800 de euro pe un bilet, iar un meci era gata să-l lase fără bani

Bine că exista cash-out! A pus 800 de euro pe un bilet, iar un meci era gata să-l lase fără banigalerie foto

Pariuri sportive

Exista şi oameni care pariază sume imense de bani şi fac asta zilnic! Asa este şi cazul unui parior din Bucureşti. Acesta deţine o siţuaţie materială foarte bună şi îşi permite să parieze foarte mulţi bani, totul la casele de pariuri online, unde nu are doar un cont, ci mai multe!

Pariorul a mizat 800 de euro pe un bilet format din trei meciuri: SonderjyskE - Brondby, Thun - Young Boys si Getafe - Valencia. La primele două a mizat varianta ”Peste 2,5” goluri. Meciul din Danemarca a fost câştigat de Brondby cu scorul de 3-1, iar partida din Elveţia s-a terminat cu acelaşi scor (3-1), însă pentru echipa gazdă. Meciul Getafe - Valencia, practic, a rămas ultimul pe bilet, întrucât a început cu 15 minute mai târziu decât primele două meciuri, la 17:15. Până la acea oră, ”liliecii” erau neînvinşi şi aveau 12 meciuri consecutive de ”peste 1,5”! 

Din acest motiv, omul nostru a mizat că vom vedea minimum două goluri. A existat doar unul, întrucat Getafe s-a impus cu scorul de 1-0. Văzând că treaba devine complicată, pariorul a aşteptat să se termine celelalte două meciuri, apoi a selectat opţiunea cash-out, care îţi permite să retragi o anumită sumă de bani, mult mai mică decât câştigul total, înainte de sfârşitul evenimentelor. Dacă îi ieşea şi meciul Valenciei, ar fi câştigat 4.400 de euro, ceea ce înseamnă 20.204 lei, o suma excelentă, mai ales acum, de sărbători... Faptul că a dat cash-out, i-a adus un câştig de numai 1.110 de euro, asta înseamnă un profit de 310 euro. 

Sursa foto: bilete-pariuri.ro

Comentarii
viewscnt