Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mai bine nu mă gândesc la ce am trăit în trecut la naţională!". Nicolae Stanciu s-a descătuşat după victoria cu Austria şi i-a "urecheat" pe contestatari: "I-am felicitat, pe Alibec şi pe toţi despre care se zicea"

"Mai bine nu mă gândesc la ce am trăit în trecut la naţională!". Nicolae Stanciu s-a descătuşat după victoria cu Austria şi i-a "urecheat" pe contestatari: "I-am felicitat, pe Alibec şi pe toţi despre care se zicea"
Comentarii

Nicolae Stanciu (27 de ani) a declarat, luni seară, după meciul câştigat de naţionala României în faţa Austriei, scor 3-2, că pentur el şi colegii săi acest joc a fost o descătuşare, dar preferă să nu se hazardeze şi să fie prea optimist, deoarece acesta este doar începutul cu Mirel Rădoi selecţioner.

“E o bucurie şi o descătuşare a noastră meciul acesta după - pot să-l numesc eşec - egalul de acasă cu Irlanda. Dar prefer să nu mă hazardez, e doar începutul lui Mister ca selecţioner şi mai avem mult de muncă pentru a fi unde dorim noi şi mai ales suporterii. Mă aşteptam să câştigăm primul meci cu Irlanda, a fost o mare dezamăgire pentru noi, dar acest lucru nu ne-a împiedicat pe noi să jucăm aici la victorie. Nu am venit să ne apărăm şi s-a văzut pentru că am marcat în minutul trei un gol foarte frumos.

Am respectat ceea ce am făcut la antrenamente şi mă bucur că am luat cele trei puncte şi suntem pe primul loc în grupă. Nu-mi prea place să fac comparaţii, e foarte diferit ce se întâmplă la clubul meu şi ce am trăi la naţională în ultimii ani, de aceea mai bine nu mă gândesc, mai mult mi-aş face rău, acum lucrurile încep să fie din ce în ce mai bune la echipa naţională. Astăzi am arătat într-adevăr ca o echipă, dar e devreme să mă hazardez. Cred că capital va fi meciul din Islanda. Avem mare nevoie pentru noi şu pentru fotbalul românesc să ajungem la Euro”, a spus Stanciu la Pro TV.

El a precizat că România are şane la barajul cu Islanda, dar nu va fi uşor: “Şanse sunt cu Islanda, sunt sigur că vom aborda la fel meciul, vom încerca să controlăm, să avem posesie şi să atacăm foarte mult. Dar şi Islanda e o echipă foarte bună, ca Austria. Nu mai există echipe mici. Uşor nu va fi, dar sunt încrezător că dacă vom avea aceeaşi atitudine ca în aceste două meciuri, ceea ce ar fi şi normal, ne va fi mult mai uşor şi îmi doresc calificarea”.



Stanciu a mai afirmat că este foarte bine cu Mirel Rădoi selecţioner. “E foarte bine. Suntem încântaţi să-l avem aici, am lucrat cu el şi la FCSB. E un început de drum, sunt sigur că vom fi şi mai puternici. Astăzi nu câştigam niciodată în Austria dacă nu alergam toţi şi nu ne sacrificam. Fotbalul în ziua de azi nu înseamnă doar talent, e nevoie de multă muncă”
.

Afla mai multe despre: nicolae stanciuromania 

viewscnt
Articole similare