Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bixi Mocanu e istorie. CSA Steaua scoate la concurs funcţia pe care a ocupat-o colonelul

Bixi Mocanu e istorie. CSA Steaua scoate la concurs funcţia pe care a ocupat-o colonelul

Fotbal intern

Comentarii

Colonelul Bixi Mocanu şi-a încheiat conturile la Clubul Sportiv al Armatei, astfel că Ministerul Apărării va scoate la concurs funcţia pe care acesta a ocupat-o până săptămâna trecută.

"Cu privire la situaţia exercitării funcţiei de comandant al Clubului Sportiv al Armatei (CSA) „Steaua”, biroul de presă al CSA a fost împuternicit să facă următoarele precizări:

Ca urmare a încetării detaşării şi împuternicirii colonelului Bixi-Pompiliu Mocanu, conducerea Ministerului Apărării Naţionale a decis scoaterea la concurs a funcţiei de comandant (preşedinte) al Clubului Sportiv al Armatei (CSA) „Steaua”.

Procedura va fi derulată, conform normelor în vigoare, prin publicarea anunţului de organizare a concursului de selecţie în Buletinul Informativ al Armatei, publicaţie internă a MApN, cu apariţie lunară.

Până la finalizarea procedurilor de selecţie atribuţiile funcţiei de comandant (preşedinte) al CSA „Steaua” vor fi asigurate de locţiitorul legal al acestuia, colonelul Cristian Cîrlan" , se arată în comunicatul celor de la CSA Steaua.

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare