Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Bizonul” a răpus-o pe Lazio şi îi laudă pe fanii de pe Arena Naţională: ”Aşa ceva n-am trăit în viaţa mea! Un meci mare, o atmosferă unică”

”Bizonul” a răpus-o pe Lazio şi îi laudă pe fanii de pe Arena Naţională: ”Aşa ceva n-am trăit în viaţa mea! Un meci mare, o atmosferă unică”

FCSB

Comentarii

Gnohere a marcat unicul gol al partidei şi a adus victoria FCSB-ului în meciul cu Lazio, iar la finalul partidei i-a felicitat pe fanii de pe Arena Naţională.

În minutul 29, Harlem Gnohere a marcat pentru FCSB, după ce a fost lăsat singur cu portarul de o pasă senzaţională a lui Constantin Budescu.

Este o victorie importantă, un succes colectiv. Am venit după meciuri în care nu jucasem, dar azi am evoluat toţi ca o echipă şi e o victorie extraordinară. Într-o săptămână trebuie să fim din nou la potenţial maxim.

De cele mai multe ori, când scap singur cu portarul eu marchez. Sper să dau goluri în continuare, să nu se schimbe statistica. Cred că e un lucru extraordinar pentru Dică, a pregătit bine meciul, iar acum ne bucurăm toţi de această victorie. A fost cea mai frumoasă atmosferă pe care am văzut-o vreodată, ceva unic..

Chiar dacă azi am câştigat, trebuie să facem un nou joc mare şi în retur pentru a obţine calificarea”, a declarat Harlem Gnohere, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gnoherefcsblazio,  

viewscnt
Articole similare