Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Bizonul" face legea la FCSB! Gnohere a ajuns la 10 goluri marcate în actualul sezon de Liga 1

"Bizonul" face legea la FCSB! Gnohere a ajuns la 10 goluri marcate în actualul sezon de Liga 1

FCSB

Comentarii

Gnohere e cel mai bun atacant din România. A fost din nou decisiv pentru FCSB, a marcat şi s-a distanţat în clasamentul golgheterilor Ligii I.

Cu golul contra Concordiei, Gnohere şi-a cconsolidat poziţia de lider în topul golghterilor Ligii I. Are 10 goluri, cu două mai mult decât Batin de la Concordia, Gustavo de la Craiova şi Ţucudean de la Viitorul. Concorentul său direct, Alibec, nu a marcat niciunul în acest sezon din Liga I. 

"Gnohere e un atacant de careu, este oportunist acolo. Denis e un atacant mai mobil, iese foarte mult la combinaţii, de aceea marchează mai rar. Şi mie mi s-a întâmplat ca jucător să am o serie fără gol marcat", a spus Nicolae Dică la Telekom Sport. 

În schimb, Denis Alibec a precizat că nu i-a picat bine ce i s-a întâmplat în ultima perioadă. "A fost o răbufnire din partea mea, m-am descărcat şi acum o iau de la capăt. Nu mi-a picat bine , dar nici evoluţiile mele nu au putut să le dea peste nas. Sper să joc mai bine pe viitor. Mă simt bine când aud că vine ofertă de zece milioane, înseambnă că sunt jucător valoros. Mai rămâne să demonstrez pe teren", a declarat atacantul.

 

 

Afla mai multe despre: gnoherefcsbgolgetersteauafcsbdicaalibec 

viewscnt
Articole similare