Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Bizonul" îşi mobilizează colegii în cel mai greu moment din play-off: "Titlul nu este pierdut" Ce spune despre viitorul său la FCSB

"Bizonul" îşi mobilizează colegii în cel mai greu moment din play-off: "Titlul nu este pierdut" Ce spune despre viitorul său la FCSB

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere a reuşit al 15-lea gol al său în acest sezon în meciul cu Viitorul, dar echipa sa a ratat victoria şi în returul play-off-ului jucat în faţa fostei campioane a României.

"Nu a mers nimic, dacă nu am câştigat astăzi. Trebuia să facem tot posibilul pentru a rămâne la trei puncte de CFR Cluj. Nu s-a întâmplat aşa, sper să recuperăm aceste puncte pierdute şi de ce nu, să o ajungem din urmă pe CFR Cluj.  Am reuşit să marcăm, nu am reuşit să obţinem victoria, dar când joci contra Viitorului, contra lui Hagi este foarte dificil. Nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla. Nu s-a pierdut titlul deocamdată. Mai sunt meciuri de jucat şi CFR Cluj va juca împotriva Viitorului, contra Astrei, contra Craiovei. Deci, nu se ştie ce se poate întâmpla, dar titlul nu este pierdut" a fost optimist francezul la final deşi golul său nu a fost de ajuns pentru victorie. 
 
Gnohere mai are contract cu roş-albaştrii până în 2020. Dar atacantul nu este convins că va rămâne până atunci la vicecampioana României. 
 
"Nu ştiu. Vom vedea la vară ce se va întâmpla. Acum nu ştiu" a adăugat fotbalistul de 31 de ani.  

Afla mai multe despre: fcsbgnohereplecaretitlucfr cluj 

viewscnt
Articole similare