Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Blaszczykowski şi un gest cum rar se vede în fotbal! Fostul mijlocaş al lui Dortmund va juca pe gratis la noua sa echipă

Blaszczykowski şi un gest cum rar se vede în fotbal! Fostul mijlocaş al lui Dortmund va juca pe gratis la noua sa echipă
Comentarii

Mijlocaşul Jakub Blaszczykowski, ajuns la 33 de ani, va evolua la echipa la care şi-a început cariera, Wisla Cracovia, după despărţirea de VfL Wolfsburg.

Anunţul a fost făcut de Borussia Dortmund, club la care mijlocaşul polonez a cunoscut marea performanţă şi alături de care a jucat finala Ligii Campionilor din 2013. De altfel, cei de la Dortmund au dezvăluit că Blaszczykowski va juca la Cracovia fără să fie plătit, pentru a-şi ajuta echipa de suflet să depăşească problemele financiare. 

"Tot respectul pentru Kuba, care este cât pe ce să revină la primul său club, Wisla Cracovia, fără să fie plătit. El a ajutat financiar la revitalizarea echipei poloneze", a anunţat clubul Borussia Dortmund, pe Twitter.

 

 

Pe lângă faptul că va juca pe gratis, polonezul va contribui împreună cu un om de afaceri la bugetul clubului. Cei doi vor ajuta cu un milion de euro, conform Marca.

Jakub Blaszczykowski a jucat la Wisla Cracovia între 2005 şi 2007, după care a fost transferat de Borussia Dortmund. Şapte ani a jucat polonezul pentru gruparea germană, în tricoul căreia a strâns 253 de meciuri şi a reuşit 32 de goluri şi 52 de pase decisive. Ulterior, el a mai evoluat la Fiorentina şi VfL Wolfsburg.

1 milion de euro valorează în prezent mijlocaşul polonez

105 selecţii şi 21 de goluri are Blaszczykowski în naţionala Poloniei

Afla mai multe despre: jakub blaszczykowski 

viewscnt
Articole similare