Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogaţii Italiei s-au unit împotriva coronavirusului. După Berlusconi, şi patronii lui Juventus au făcut o donaţie uriaşă

Bogaţii Italiei s-au unit împotriva coronavirusului. După Berlusconi, şi patronii lui Juventus au făcut o donaţie uriaşă

Fotbal

Comentarii

Familia Agnelli, deţinătoarea clubului Juventus, dar şi a altor companii, precum Fiat, Ferrari sau Alfa Romeo, a anunţat că se aliază cu statul italian împotriva coronavirusului.

Familia Agnelli va dona 10 milioane de euro către Departamentul de Protecţie Civilă şi către un centru de asistenţă socială din Torino, dar şi 150 de ventilatoare şi alte echipamente medicale. De asemenea, familia care o conduce pe Juventus va pune la dispoziţie maşini pentru transportul de alimente şi medicamente pentru cei aflaţi în nevoie. 

Andrea Agnelli, preşedintele lui Juventus se află în carantină de joi. Associated Press confirmă informaţia şi adaugă faptul că oficialul torinezilor a fost recent la o întâlnire cu alţi înalţi oficiali din fotbalul mondial, în cadrul unor reuniuni ale UEFA şi FIFA. La aceeaşi întâlnire ar fi participat şi Zhang Jindong proprietarul lui Inter. Alţi oficiali de la Barcelona, Liverpool, City, United, Real Madrid, Sevilla, Tottenham sau Valencia, precum şi oficiali ai Federaţiei Spaniole, Germane şi Engleze au participat la aceeaşi reuniune.

Juventus a fost primul mare club al lumii afectat de pandemia de coronavirus. Miercuri, fundaşul Diego Rugani a fost depistat pozitiv la testul coronavirus.

Afla mai multe despre: agnellijuventuscoronavirus italia 

viewscnt
Articole similare