Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone a anunţat transferul lui Takayuki Seto: "De mâine intră în programul echipei". Ce se întâmplă cu Săpunaru

Bogdan Andone a anunţat transferul lui Takayuki Seto: "De mâine intră în programul echipei". Ce se întâmplă cu Săpunaru

Astra Giurgiu

Comentarii

Bogdan Andone, antrenorul echipei Astra Giurgiu, a anunţat revenirea mijlocaşului Takayuki Seto şi a vorbit şi despre posibilitatea transferului lui Cristian Săpunaru.

Ajuns la 33 de ani, Seto a jucat ultima oară în Letonia, la FK RFS, formaţie de care s-a despărţit în această iarnă. Şi Cristian Săpunaru este la un pas să plece de la Denizlispor.

"(n.r. - Cristian Săpunaru) Este un jucător de valoare, cu experienţă, jucător care ar face faţă la orice echipă care s-ar bate la primele locuri. Aici rămâne de văzut în funcţie de dum suntem, cine pleacă şi ce posibilităţi avem. Va veni şi Takayuki în această noapte, de mâine va intra în programul echipei", a declarat Bogdan Andone.

Bogdan Andone a punctat că mai are nevoie de doi jucători: "O să avem nevoie de încă un atacant şi un fundaş central. Astea sunt poziţiile pe care mai căutăm jucători şi sperăm să găsim".

Astra, cantonament în Antalya

"De când am ajuns în Antalya am început antrenamentele cu mingea şi suntem foarte bine, sunt foarte mulţumit de modul în care ei se pregătesc şi cum se comportă la antrenament.

Nu putem spune că suntem una dintre favoritele la titlu. Nu există nicio presiune. Ne antrenăm cât mai bine, ne pregătim cât mai bine şi vom lua fiecare meci în parte, să intrăm în play-off.

E extrem de important pentru noi ca echipă să recâştigăm acele trei puncte care ni s-au luat. Pas cu pas, încercăm să fim între primele trei echipe şi dacă se poate mai mult vom încerca maximum posibil", a mai spus Bogdan Andone.

Afla mai multe despre: budescu 

viewscnt
Articole similare