Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone a atacat arbitrajul după înfrângerea cu Viitorul şi a anunţat revenirea lui Budescu: "Cine să ajute o echipă ca Astra!?"

Bogdan Andone a atacat arbitrajul după înfrângerea cu Viitorul şi a anunţat revenirea lui Budescu: "Cine să ajute o echipă ca Astra!?"

Astra Giurgiu

Comentarii

Viitorul a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a cincea a Ligii I.

"Din păcate, nimic din ceea ce am pregătit nu s-a regăsit în joc. Am primit goluri cu uşurinţă, pe lucruri pregătite. Practic, mereu le-am spus...Iancu doar picior stâng, Măţan doar picior drept. Nu pot să-mi explic!" a spus Bogdan Andone, dupa meci.

Antrenorul Astrei a acuzat apoi arbitrajul din acest duel: "Ne-am creat situaţii de a marca, ei ne-au dat golul patru prin degajarea portarului. Este o situaţie peste care trebuie să trecem si să adunăm puncte. Situaţia e complicată, pentru că un punct în cinci etape e foarte foarte puţin. Din păcate, nu găsesc nicio explicaţie. A fost penalty si in prima repriza la Vali Gheorghe la 1-0 sau 2-0, a fost penalty clar la Fatai, am vazut faza pe banca. Dar din pacate daca vorbesti despre arbitraj esti suspendat esti amendat, ei fac ce vor, ne trateaza ca pe niste sclavi si ei sunt suverani si pe teren si in afara terenului si iau deciziile pe care le cred ei de cuviinta.  Nu am revăzut faza cu Seto. Cine să ajute o echipă ca Astra? Nu mai comentez mai mult"

Bogdan Andone a anunţat că Budescu este foarte aproape de revenirea într-un meci oficial: "Budescu a revenit joi la antrenament, depinde cum se va pregăti, dacă va avea continuitate, iar dacă va face toate antrenamentele e posibil să-l vedem cu Voluntari"

El a explicat şi de ce patru dintre fotbaliştii săi nu au mai ajuns la FCSB înainte de partida cu Liberec: "N-au vrut să plece pentru un meci, pentru că îşi puteau bloca un eventual transfer în iarnă" a mărturisit Bogdan Andone.

Afla mai multe despre: bogdan andone 

viewscnt
Articole similare