Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone a dezvăluit adevăratul motiv pentru care FC Voluntari a renunţat la Eric: "Vă asigur că e un jucător pe care l-aş dori în echipa mea"

Bogdan Andone a dezvăluit adevăratul motiv pentru care FC Voluntari a renunţat la Eric: "Vă asigur că e un jucător pe care l-aş dori în echipa mea"

FC Voluntari

Comentarii

La finalul săptămânii trecute, FC Voluntari a anunţat despărţirea de Eric de Oliveira. Bogdan Andone a explicat că decizia a venit în urma problemelor medicale pe care le brazilianul de 35 de ani.

"A fost o discuţie mai complexă, el e într-o perioadă după accidentare, mai necesită timp revenirea lui, din păcate nu ne permitem luxul de a aştepta.

Avem nevoie de puncte, avem nevoie ca jucătorii care sunt să fie 100% şi din punct de vedere medical, şi din punct de vedere mental

În cazul în care aş fi avut o ofertă, aşa cum am mai avut să plec în Cipru, ar fi fost unul dintre jucătorii pe care mi-aş fi dorit să-i iau cu mine" , a spus Bogdan Andone.

Ce s-a întâmplat cu Eric în ultima perioadă

La jumătatea lunii decembrie 2020, mijlocaşul brazilian anunţa că nu va mai juca până la finalul anului şi că ar fi urmat să revină pe teren la începutul acestui an:

„S-a terminat anul pentru mine. Am făcut o operaţie de varice foarte reuşită şi acum trebuie să mă recuperez. După şase săptămâni, mă apuc de treabă. O să revin mai bun şi puternic!”, a scris atunci Eric de Oliveira, pe Instagram.

Eric are două trofee în România: Cupa României şi Supercupa României, ambele cu Viitorul. 

Afla mai multe despre: eric de oliveira 

viewscnt
Articole similare