Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone a revenit lângă echipă: ”Băieţii merită toate felicitările pentru efortul depus şi pentru felul în care se antrenează”

Bogdan Andone a revenit lângă echipă: ”Băieţii merită toate felicitările pentru efortul depus şi pentru felul în care se antrenează”

FC Voluntari

Comentarii

Antrenorul Bogdan Andone s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei sale din partida cu FC Hermannstadt. Trupa lui Andone s-a impus cu 1-0 prin golul marcat de Ion Gheorghe

FC Voluntari a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Hermannstadt, în etapa a XXVIII-a a Ligii I. Unicul gol al meciului a fost marcat de Ion Gheorghe, în minutul 51. ”Vin după două săptămâni de COVID, şi cu presiunea jocului şi stresul şi tensiunea care a fost, e normal poate să mă simt puţin obosit” a recunoscut Bogdan Andone, tehnicianul formaţiei ilfovene, la finalul jocului.

El a explicat totodată că şi-a dorit să fie aproape de echipa sa la acest meci: ”Am ţinut cu tot dinadinsul să fiu aproape de băieţi, pentru că am ţinut legătura cu ei în fiecare zi prin telefon şi pe Skype ca şi grup, dar una e să fii la antrenament şi alta e să fii pe bancă la joc.” a mai spus Andone.

”Nu am avut prospeţime, tocmai de aceea băieţii merită toate felicitările pentru efortul depus, pentru modul cum se antrenează, modul cum muncesc în cadrul antrenamentelor” a încheiat fostul tehnician de la FCSB şi Astra Giurgiu.

Afla mai multe despre: bogdan andone 

viewscnt
Articole similare