Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone admite că Denis Alibec şi Constantin Budescu o pot părăsi pe Astra: "E posibil să plece, dacă vor fi oferte concrete"

Bogdan Andone admite că Denis Alibec şi Constantin Budescu o pot părăsi pe Astra: "E posibil să plece, dacă vor fi oferte concrete"

Astra Giurgiu

Comentarii

Bogdan Andone, antrenorul echipei Astra, a recunoscut că vedetele grupării giurgiuvene, Denis Alibec şi Constantin Budescu, pot pleca încă din această iarnă.

"El (n.r. - Denis Alibec) îşi doreşte. E un jucător extrem de important pentru noi, pentru echipă. Din punct de vedere fotbalistic şi pentru el m-aş bucura să facă un transfer într-un campionat puternic, să câştige bani mai mulţi, pentru că merită. Se antrenează bine, se comportă exemplar.

Pentru noi, ca şi echipă, ca şi grup, mi-aş dori să rămână, să ne ajute până la vară, pentru că avem nevoie de el.

Sunt doi jucători care sunt în vederile echipei naţionale, doi jucători de lot naţional, doi jucători cu calitate, cu valoare, cu cifre foarte bune în această perioadă de toamnă iarnă şi e posibil ca în funcţie de ofertele care vor veni, dacă vor veni oferte concrete, să plece", a declarat Bogdan Andone.

Denis Alibec şi Constantin Budescu o pot părăsi pe Astra

Denis Alibec şi Constantim Budescu au impresionat în prima parte a sezonului. Alibec a reuşit opt goluri şi şapte assist-uri în 14 meciuri jucate în Liga 1. La rândul său, Budescu are şase goluri şi şase assist-uri în 13 partide.

Afla mai multe despre: bogdan andoneastratransferuribudescualibec 

viewscnt
Articole similare