Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone critică arbitrajul după Botoşani - Dinamo 2-1: ”Nu poţi să discuţi cu ei”

Bogdan Andone critică arbitrajul după Botoşani - Dinamo 2-1: ”Nu poţi să discuţi cu ei”

Superliga

Comentarii

Bogdan Andone a tras concluziile după victoria crucială obţinută de FC Botoşani, 2-1 contra lui Dinamo.

În minutul 29, Bogdan Andone şi-a ieşit din minţi la adresa arbitrului George Găman, considerând că ehipa sa a fost neîndreptăţită în privinţa unei aruncări de la marginea terenului. Cunoscut drept un tip liniştit, Andone a fost extrem de furios şi a fost cu greu potolit de oamenii din staff-ul moldav.

Andone a fost eliminat şi, cel mai probabil, va rata următoarele două etape.

Ce a declarat Bogdan Andone după FC Botoşani - Dinamo 2-1

”O victorie dramatică, dar importantă. Cea mai importantă este credinţa băieţilor în echipă. În alte meciuri am pierdut pe final, azi Dumnezeu ne-a dat punctele înapoi. Nu vreau să mai discut subiectul ăsta (n.r. despre eliminarea sa din prima repriză), dar la noi nu prea poţi să ai dialog cu arbitrii.

Le-am transmis (n.r. jucătorilor) că trebuie să avem multă răbdare, că trebuie să avem încredere să jucăm până la fluierul final al arbitrului.

Mă bucur pentru Mailat că are trei goluri în trei meciuri. Am făcut un pas important azi. Suntem obişnuiţi cu presiunea asta. Am spus-o, am încercat să nu pun eu presiune pe băieţi.

Atmosfera a fost extraordinară. Le mulţumesc suporterilor. Le dau încredere jucătorilor. Îi rog să vină şi la meciul de la Ploieşti”, a spus Bogdan Andone, după FC Botoşani - Dinamo 2-1.

 

Afla mai multe despre: botoşanibogdan andone 

viewscnt
Articole similare