Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone, dărâmat după înfrângerea cu Botoşani: ”Echipa a fost de nerecunoscut” Fanii i-au cerut demisia: ”E normal!”

Bogdan Andone, dărâmat după înfrângerea cu Botoşani: ”Echipa a fost de nerecunoscut” Fanii i-au cerut demisia: ”E normal!”

FCSB

Comentarii

Bogdan Andone a fost distrus de înfrângerea neaşteptată a FCSB în faţa celor de la Botoşani. Tehnicianul spune că îi înţelege pe fanii care i-au cerut demisia.

Andone a recunoscut că n-a avut niciun cuvânt de spus în demiterea lui Marian Lupu, preparatorul dat afară de Becali.

Am făcut multe greşeli, am acuzat o lipsă de prospeţime exagerată. Am avut mişcări lente, greoaie. Încercăm să ne găsim formula ideală, dar din păcate noi suntem nevoiţi să improvizăm. Nu sunt prea multe de spus după un asemenea joc. O să facem o analiză să vedem unde am greşit şi unde s-a greşit azi.

Cel mai mare minus după meciul de azi e accidentarea lui Dennis Man. Va fi foarte dificil pentru următoarele meciuri să găsim o formulă bună de start. E posibil să fie vorba de o ruptură, mâine va face un RMN. Nu am avut niciun cuvânt de spus în demiterea lui Marian Lupu, preparatorul fizic.

Trebuie să ajungem bine fizic până joi ca să nu avem nicio problemă la meciul din Europa League. Toată echipa azi a fost de nerecunoscut! E normal ca fanii să nu fie mulţumiţi, nici noi nu suntem. Ei vor să vadă spectacol, iar noi azi nu am jucat deloc bine”, a spus Bogdan Andone.

Afla mai multe despre: bogdan andonefcsb 

viewscnt
Articole similare