Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone, dezvăluire incredibilă. Cum a fost umilit de Gigi Becali la meciul cu FC Botoşani

Bogdan Andone, dezvăluire incredibilă. Cum a fost umilit de Gigi Becali la meciul cu FC Botoşani

Fotbal

Comentarii

Bogdan Andone a rememorat un eveniment halucinant din perioada în care o pregătea pe FCSB. Acesta a dezvăluit că la meciul că la meciul pierdut cu Botoşani, scor 0-2, Gigi Becali a operat o schimbare din faţa televizorului, prin ”Mache”, fără măcar să-l consulte.

”La Botoşani, eu aş fi vrut să-l introduc pe Belu ca fundaş stânga, fiindcă extrema dreaptă Aşkovski era de picior stâng şi avea viteză. Intra mereu în centru, pe piciorul stâng, deci Belu n-ar fi avut probleme pentru faptul că era dreptaci, că adversarul dribla pe piciorul lui de bază. Începuserăm meciul cu Salomao fundaş stânga, deşi îi explicasem patronului că portughezul nu se putea descurca pe acel post, că nu jucase niciodată. A zis „Nu, eu vreau să-l văd fundaş stânga!”. După accidentarea lui Man l-aş fi introdus pe Belu fundaş stânga şi ar fi urcat Salomao extremă dreapta, în locul lui Dennis.

Patronul a zis „Nu, trebuie să intre Bălaşa!”. Mihai e un fundaş central de picior drept, nu se simţea deloc confortabil ca fundaş stânga. Eu avusesem discuţii cu el, chiar îi spusesem: „Din păcate, tu eşti expus total ca fundaş stânga. Tu nu eşti Benzar sau Junior Morais, n-ai cum să faci banda şi-n sus, şi-n jos!”. E ca şi cum l-ai lua pe Van Dijk să-l pui fundaş stânga şi să-i ceri să urce să centreze. Pe urmă, la pauză a transmis să iasă Bălaşa. Nu am fost de acord, am încercat să mai amân decizia. Am început repriza a doua tot cu Bălaşa pe teren. Până la urmă, în minutul 60 a fost schimbat”, a povestit Bogdan Andone pentru Gazeta Sporturilor.

Întrebat cu cine discuta Gigi Becali pentru a opera schimbările, Andone a răspuns: ”Nici nu ştiu, că eu stăteam la marginea terenului, rar discutam cu ceilalţi de pe bancă. Cu „Mache” cred că discuta, că MM nici n-avea telefonul la el”.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: bogdan andonegigi becali 

viewscnt
Articole similare