Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone, doar cuvinte de laudă pentru elevii săi după victoria en-fanfare, 4-0 cu Gaz Metan: "Îi felicit pentru caracterul lor. Jos pălăria!"

Bogdan Andone, doar cuvinte de laudă pentru elevii săi după victoria en-fanfare, 4-0 cu Gaz Metan: "Îi felicit pentru caracterul lor. Jos pălăria!"

Astra Giurgiu

Comentarii

Bogdan Andone (45 de ani) şi-a felicitat jucătorii pentru succesul en-fanfare obţinut împotriva lui Gaz Meta, la Mediaş, 4-0. Astra a învins clar şi şi-a consolidat locul trei în clasament, iar Andone şi-a felicitat fotbaliştii pentru atitudine, chiar dacă nu pot juca în Europa pentru că nu au obţinut licenţa pentru participarea în cupele europene.

Fatai (38), Răduţ (50), Ioniţă (65) şi Balaure (74) au marcat golurile Astrei la Mediaş şi Andone a spus, la flash-interviu, că vrea ca echipa sa să câştige şi meciurile care au mai rămas, cu U Craiova şi FCSB.

"N-am câştigat de la Constanţa, o perioadă lungă. Am făcut meciuri bune, am pierdut nedrept. Am spus-o înainte de joc, suntem într-o periooadă bună. Nişte băieţi extraordinari, caractere. Implicarea la antrenamente sută la sută, la meciuri sută la sută. Jos pălăria pentru ei, pentru caracterul lor. La noi nu a fost niciun scandal, indiferent de jucătorii pe care-i avem. Doar lucruri bune. Un grup şi nişte băieţi extraordinari.

E normal, încerc să-i ţin în priză, concentraţi, focusaţi pe ceea ce au de făcut. E important, nu am primit gol. Sper ca în cele două meciuri rămase să jucăm la fel de bine şi să facem puncte. Mă bucur pentru Ioniţă, a jucat mai puţin. Să aibă încredere în el, să finalizeze acţiunile. La fel şi cu Balaure. Un jucător cu calităţi foarte bune, pe profilul echipei. Mă bucur foarte mult pentru ei.



Vreau să ne câştigăm locul pe teren. Să câştigăm cu Craiova şi FCSB, iar la final să fim unde merităm datorită rezultatelor pe care le facem noi. Vreau să-i felicit pe jucători pentru atitudinea lor. Sper să terminăm acest campionat cu fruntea sus.

Îi doresc multă sănătate, să fie alături de echipă şi să se bucure de rezulatele echipei. Datorită dânsului şi a preşedintelui Coman echipa a ajuns unde a ajuns"
, a spus Bogdan Andone, la Telekom Sport.

După acest succes, Astra a şi-a consolidat locul trei în clasament, cu 33 de puncte, la patru distanţă de FC Botoşani. Astra completează un podium în care Craiova e pe primul loc (41 de puncte), iar CFR, campioana en-titre, e pe locul doi, cu 40 de puncte.

Afla mai multe despre: bogdan andone 

viewscnt
Articole similare