Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone, după Botoşani - Poli Iaşi 2-1: „Următorul obiectiv e să ajungem pe loc de baraj!”

Bogdan Andone, după Botoşani - Poli Iaşi 2-1: „Următorul obiectiv e să ajungem pe loc de baraj!”

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a câştigat derby-ul Moldovei cu Poli Iaşi, scor 2-1.

Prima reacţie a lui Bogdan Andone după victoria cu Poli Iaşi

La finalul meciului, Bogdan Andone, tehnicianul celor de la FC Botoşani, a tras concluziile.

„Putem să luptăm şi sper eu să avem forţa să rămânem în Liga 1. Avem nevoie de jucători în continuare. Sunt foarte multe meciuri de jucat. Avem nevoie de soluţii la fiecare joc. Jucătorii care au intrat de pe bancă în repriza a doua au fost la nivel maxim. Jucătorii care au început au respectat ce le-am spus, au avut o atitudine foarte bună.

A fost o greşeală la golul primit. Le-am cerut la pauză să aibă mai multă pasiune, să punem mai multă presiune. Mă bucur că am început repriza a doua aşa cum a trebuit, marcând foarte repede.

Mă bucur că jucătorii înţeleg situaţia. Conducerea trebuie şi ea să înţeleagă că avem nevoie de aceşti jucători. Nu e un moft al meu. Avem nevoie de dubluri pe posturi şi sper să găsim jucătorii de care avem nevoie. Nu avem soluţii, nu avem atacant de talie.

L-am pus pe Şeroni pentru că a mai jucat atacant, are talie. După golul de 2-1 a trecut în poziţia lui de fundaş central. Sper să găsim jucătorii de care avem nevoie şi să nu mai facem improvizaţii.

E un prim pas că am ieşit de pe ultimul loc, dar trebuie să aşteptăm să se termine etapa. Următorul obiectiv ar fi să ajungem pe un loc de baraj şi pentru asta trebuie să ne pregătim zi de zi”, a declarat Bogdan Andone la finalul meciului.

 

Afla mai multe despre: bogdan andonefc botosanipoli iasisuperliga 

viewscnt
Articole similare