Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone, după ce a aşeptat cinci ore să plece spre Armenia: ”Ne-a prins bine, am reuşit să am discuţii individuale cu jucătorii”

Bogdan Andone, după ce a aşeptat cinci ore să plece spre Armenia: ”Ne-a prins bine, am reuşit să am discuţii individuale cu jucătorii”

UEFA Europa League

Comentarii

La conferinţa de presă susţinută înaintea meciului cu Alashkert, Bogdan Andone a încercat să vadă şi latura pozitivă a faptului că a fost nevoit să aştepte aproximativ cinci ore decolarea avionului spre Armenia.

FCSB a ajuns cu mare întârziere în Armenia, după ce avionul care trebuia să decoleze la ora 09:00 a primit acordul să plece abia după aproximativ cinci ore. Ajuns în Armenia, Bogdan Andone spune că a fost o bună ocazie să-şi discute mai profund cu jucătorii:

”Din păcate, aceste lucruri nu depind de noi, am avut ghinionul să ni se întâmple astăzi aşa ceva. Cum a spus şi Filip, acest lucru nu trebuie să fie o scuză pentru noi, ca echipă sau pentru jucatori. Trebuie să facem un meci bun şi un rezultat pozitiv. Avem 24 de ore până la meci, să ne odihnim, să ne reglăm cu odihna şi să fim 100% la ora jocului.

A fost ca la orice fel de aşteptare, am stat la o cafea. Într-un fel, ”ne-a prins bine”, că am reuşit să mai avem discuţii individuale cu jucătorii la o cafea, să mai discutăm despre meciul de mâine, pentru că pur şi simplu nu am avut timp după meciul de la Sfântu Gheorghe să discutăm aceste aspecte”, a declarat Bogdan Andone.

Antrenorul FCSB-ului atrage însă atenţia că jucătorii trebuie să treacă peste oboseală: ”Este un joc extrem de important pentru noi, un joc pe care trebuie să-l tratăm cu maximă seriozitate, să facem un meci bun şi un rezultat pozitiv care să ne permită să abordăm returul foarte simplu”.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare