Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone, fair-play după FC Botoşani - Universitatea Craiova 2-2: „Rezultatul este corect! Nu am fi meritat victoria azi”

Bogdan Andone, fair-play după FC Botoşani - Universitatea Craiova 2-2: „Rezultatul este corect! Nu am fi meritat victoria azi”

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a terminat la egalitate duelul cu Universitatea Craiova, scor 2-2.

Reacţia lui Bogdan Andone după egalul cu Universitatea Craiova

Deşi a condus cu 2-0, formaţia din Moldova a fost egalată pe final de olteni. Totuşi, Bogdan Andone, tehnicianul lui FC Botoşani, s-a declarat mulţumit de punctul obţinut şi consideră că rezultatul este unul corect.

„Am avut 2-0, dar rezultatul este unul echitabil. Dacă la Arad am spus că am fi meritat victoria, astăzi cred că rezultatul este corect, chiar dacă este dureros să primeşti gol în prelungiri. Totuşi, nu meritam victoria astăzi.

E un campionat foarte echilibrat, toate echipele se luptă pentru fiecare punct. Multe meciuri se termină la diferenţă de un gol, e normal ca pe final de meci să fie mai multă luptă, iar dacă faci o greşeală, te costă. Mingea nu a mai sărit acolo la Ţigănaşu, dar nu-l condamn deloc. Ăsta e fotbalul, se mai întâmplă, mergem înainte!

Ţinând cont de situaţia în care suntem, fiecare punct este important. Este dureros să pierzi două puncte, dar să ţinem cont de adversar. Aţi văzut ce rezerve au? Au foarte multe soluţii cei de la Craiova, pot schimba multe sisteme, module. Nu pot să spun că sunt fericit, dar acest punct este echitabil”, a declarat Bogdan Andone la finalul meciului.

Afla mai multe despre: bogdan andonefc botosaniuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare