Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone îi forţează mâna lui Gigi Becali, după meciul cu Milsami: ”Avem nevoie urgent de un jucător în acea poziţie

Bogdan Andone îi forţează mâna lui Gigi Becali, după meciul cu Milsami: ”Avem nevoie urgent de un jucător în acea poziţie

FCSB

Comentarii

FCSB are mari probleme cu postul de fundaş stânga, după ce Mihai Roman s-a accidentat şi el şi completează lista indisponibililor cu Momcilovic şi Stan.

Bogdan Andone i-a transmis lui Gigi Becali că are nevoie de un fundaş stânga de meserie pentru a completa lotul la FCSB.

A fost un meci cu două reprize total diferite. Prima parte ne-a aparţinut în totalitate, am dat două goluri, am controlat jocul. În repriza a doua am intrat relaxaţi, am luat iar gol din fază fixă, nu ne-am sincronizat cum trebuie. Am avut ceva şanse pe contraatac, dar din păcate n-am reuşit să le fructificăm.

Toate echipele vor să joace şi să demonstreze că merită să fie în Europa. Ei au încercat să obţină măcar un egal cu noi, era o performanţă pentru ei. S-a resimţit şi o oboseală, după atâtea drumuri făcute. În plus, jucătorii de la tineret, Coman şi Man au obosit mai repede.

Am mai spus-o şi o repet, avem nevoie cât mai repede un fotbalist care să joace pe postul de fundaş stânga. Acum s-a accidentat şi Roman, dacă va fi ceva grav va fi disponibil doar Bălaşa acolo. Pe final, aţi văzut şi voi, am încheiat cu Ovidiu Popescu. Aşteaptă şi jucătorii, în vestiar, un jucător pe acest post care să-i ajute”, a spus Bogdan Andone, la ProX.

Afla mai multe despre: bogdan andonefcsb,  

viewscnt
Articole similare