Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone, încurajări pentru CFR Cluj: ”Îmi doresc din tot sufletul să se califice!” Ce spune despre stilul lui Dan Petrescu

Bogdan Andone, încurajări pentru CFR Cluj: ”Îmi doresc din tot sufletul să se califice!” Ce spune despre stilul lui Dan Petrescu

UEFA Europa League

Comentarii

Bogdan Andone spune că fotbalul românesc are nevoie ca CFR Cluj să treacă de FC Sevilla şi să se califice în optimile Europa League. FC Sevilla - CFR Cluj este live pe Telekom Sport 1, diseară, de la 22:00.

CFR Cluj este singura echipă din Liga 1 care a reuşit în ultimii ani să se califice în primăvara Europa League. Însă sorţii i-au scos în faţă un adversar foarte dificil, pe FC Sevilla. Totuşi, echipa antrenată de Dan Petrescu a reuşit să scoată un 1-1 în tur, după ce a condus cu 1-0. Bogdan Andone le trimite ”feroviarilor” încurajări şi spune că CFR Cluj are şanse să se califice:

”Îmi doresc din tot sufletul să se califice, să facă un meci care să le ofere şansa de a se califica, pentru că e important pentru noi ca fotbal, pentru noi ca ţară să avem o echipă şi să scoatem o echipă de talia Sevillei. Realist, au şanse. Sevilla, în ciuda victoriei cu 3-0 în ultima etapă, nu traversează cea mai bună perioadă. Au avut o perioadă chiar foarte dificilă înaintea meciului cu Getafe. Cred că CFR chiar are şanse să se califice pentru că formează o echipă pragmatică, cu experienţă, un antrenor cu experienţă foarte mare, ştie să abordeze astfel de meciuri.

(Au cel mai bun fotbal din ţară?) Nu cred că au cel mai bun fotbal din ţară, dar au cel mai pragmatic, joacă foarte bine la rezultat, au echipa cea mai experimentată, un antrenor foarte bun, cu experienţă mare. Sunt o echipă grea, foarte grea, cea mai grea echipă din campionat”, a spus Bogdan Andone pentru Telekom Sport.



Bogdan Andone va înfrunta chiar CFR-ul în prima etapă din play-off, luni, de la 20:30, în direct pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: bogdan andone 

viewscnt
Articole similare