Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone l-a dat de gol pe Gigi Becali. Ce transferuri mai face patronul FCSB-ului: "Am vorbit cu el azi şi aşa am înţeles"

Bogdan Andone l-a dat de gol pe Gigi Becali. Ce transferuri mai face patronul FCSB-ului: "Am vorbit cu el azi şi aşa am înţeles"

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB-ului, Bogdan Andone, a dezvăluit, după victoria cu Milsami Orhei, scor 2-0, că patronul vicecampioanei, Gigi Becali, vrea să mai transfere cel puţin doi jucători.

"Am vorbit şi astăzi cu patronul, mai e în discuţii cu încă doi, trei jucători. Eu sper să se concretizeze în cât mai scurt timp, ca jucătorii care vor  veni să fie alături de echipă, pentru că jucăm din trei în trei zile, joi-duminică, joi-duminică, şi avem nevoie să ne şi odihnim o parte din jucători când ne va permite programul meciurilor. Vom fi nevoiţi să facem o rotaţie a jucătorilor, deci avem nevoie de un lot cât mai echilibrat valoric şi un lot numeric cât mia bun", a declarat Bogdan Andone, într-o conferinţă de presă.

La debutul lui Bogdan Andone pe banca tehnică, formaţia FCSB a învins, joi seară, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, echipa Milsami Orhei, scor 2-0, în prima manşă a turului întâi preliminar al Ligii Europa.

"Primul meci al sezonului nu e niciodată uşor, indiferent de adversarul întâlnit. Mă bucur că am reuşit să marcăm două goluri, să ne creem mai multe situaţii de a marca şi mă bucură faptul că nu am primit gol. Mai avem mult de muncă, mai avem mult până ne regăsim ritmul de joc şi ceea ce ne dorim să facem. Dar sunt mulţumit de rezultat şi în mare măsură de munca băieţilor.

Băieţii au avut o săptămână de vacanţă, iar de opt zile se antrenează cu grupul, cu echipa. Am vorbit cu ei, din punct de vedere fizic, din punct de vedere mental erau foarte bine. Au venit cu un moral foarte bun, cu un tonus foarte bun. Problema nu va fi acum. Eu îmi doresc din tot sufletul să mergem cât mai mult în cupele europene, să intrăm în grupe. Dacă vor fi foarte multe meciuri, poate pe final de sezon, noiembrie - decembrie, atunci se va acumula oboseală pentru ei. Dar în momentul de faţă sunt la capacitate optimă", a spus Bogdan Andone.

Cât despre starea lui Dennis Man, Bogdan Andone a spus: "Man a simţit o contractură. Nici măcar o contractură, dar nu am vrut să mai riscăm, rămânând şi în inferioritate numerică aveam nevoie de un jucător care să facă şi faza defensivă, să aibă prospeţime. Şi nu am vurt să mai riscăm cu el, de aceea am decis să îl schimbăm".

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare