Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone nu merge la Rapid! A fost ofertat de o formaţie care se luptă la titlu în acest sezon. "Le mulţumesc tuturor pentru interes"

Bogdan Andone nu merge la Rapid! A fost ofertat de o formaţie care se luptă la titlu în acest sezon. "Le mulţumesc tuturor pentru interes"

Fotbal

Comentarii

Antrenorul român Bogdan Andone (45 de ani) este foarte aproape de a o prelua pe Olympiakos Nicosia, ocupanta locului patru în campionatul din Cipru. Cu toate acestea, ami sunt lucruri de pus la punct, înainte ca mutarea să fie oficializată.

Bogdan Andone a discutat cu oficialii clubului din Nicosia, însă nu poate semna cu nimeni până nu-şi rezolvă oficial problemele cu fostul său club, Astra Giurgiu. Chiar dacă a fost îndepărtat de pe banca tehnică, acestuia nu i-a fost reziliat contractului, iar cazul său a ajuns în Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Litigiilor (CNSL).

Astfel, Bogdan Andone nu poate semna cu nicio altă formaţie până pe 26 noiembrie, atunci când CNSL va de decizia definitivă, de reziliere a contractului. Astfel, Bogdan Andone pare mult mai tentat să se întoarcă în Cipru, acolo unde a fost antrenor, decât să semneze cu o formaţie din România. S-a zvonit, în ultimele zile, de interesul celor de la Rapid pentru el.

Bogdan Andone a evoluat timp de trei sezoane în Cipru, la Apollon Limassol, Alki Larnaca şi Ermis Aradippou. Alături de Apollon, Andone a cucerit titlul în Cipru, în sezonul 2005/2006, dar şi Supercupa CIprului, în 2006.

În România, Bogdan Andone le-a pregătit pe FC Voluntari, Olimpia Satu Mare, ASU Poli Timişoara, Metaloglobus Bucureşti, Energeticianul, FCSB şi Astra Giurgiu. Acesta a acordat un interviu presei din Cipru, mai exact pentru "kerkida.net", în care a recunoscut că-şi doreşte foarte mult să antreze o formaţie din Cipru, şi cât mai curând.

"(Se apropie ziua în care vei sta pe banca uneo formaţii cipriote?) Sper că da. Este unul dintre marile mele obiective, să mă întorc în Cipru. Fie ca dorinţa mea să se împlinească curând.

(De ce nu ai ajuns la o înţelegere cu Olympiakos Nicosia?) Aş vrea să mulţumesc în special lui Christoforos Tornaritis şi tuturor oamenilor de la Olympiakos pentru interesul lor. Pe 26 noiembrie, comisiile din România vor decide ce se va întâmpla cu contractul meu. Este doar o chestiune de timp ca această problemă să se rezolve. Nu ar fi fost corect ca Olympiakos să mă aştepte. Le doresc noroc şi poate vom relua discuţiile pe viitor.

(Eşti pregătit să iei o echipă şi să faci să lupte la titlu?) Am lucrat la echipe mari din România, precum Astra şi FCSB. Îţi pot dezvălui ceva? Dacă aş fi ajuns la o înţelegere cu Olympiakos, îi ceream lui Tornaritis să introducă în contract un bonus pentru câştigarea campionatului. Dacă vin în Cipru, voi lupta la titlu. Chiar şi cu Olympiakos. În 2006 am câştigat campionatul cu Apollon, acum vreau să câştig titulul în Cipru şi de pe banca tehnică", a declarat Andone pentru ciprioţi.

Până la această oră, Olympaikos Nicosia nu a anunţat numele noului antrenor, iar până pe 28 noiembrie nu mai este foarte mult timp. Dacă vor avea răbdare şi ambele părţi îşi vor dori cu adevărat o colaborare, instalarea lui Bogdan Andone este inevitabilă.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare