Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone nu se ascunde după erorile de arbitraj: ”Nu cred că a influenţat rezultatul!” Ce spune despre transferul lui Alex Ioniţă

Bogdan Andone nu se ascunde după erorile de arbitraj: ”Nu cred că a influenţat rezultatul!” Ce spune despre transferul lui Alex Ioniţă

Astra Giurgiu

Comentarii

Formaţia Dinamo a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I.

Golurile dinamoviştilor au fost marcate de Perovic ’65 (penalty) şi Ricardo Grigore ’73. După meci, Bogdan Andone nu a căutat scuze în erorile de arbitraj ale lui Ovidiu Haţegan. Dimpotrivă, tehnicianul Astrei a criticat atitudinea echipei sale şi a felicitat echipa gazdă pentru victorie.

”Nu am avut atitudine, nici agresivitate. Am arătat rău, foarte rău în această seară. Nu am avut nimic. Nu cred că absenţa lui Budescu este chiar atât de importantă. Într-adevăr şi el şi Răduţ sunt jucători importanţi, dar cei care au jucat în această seară ar fi trebuit să aibă altă atitudine. Vom vedea zilele următoare. Cine se va antrena bine şi cine va merita va juca” a explicat Andone. ”E prea mult spus că ”Dinamo e împinsă spre playoff”. Nu cred că arbitrajul a influenţat decisiv rezultatul meciului. Dinamo a arătat bine, atât ca organizare, cât şi ca atitudine şi agresivitate. Îi felicit pentru victorie, au meritat-o. Eu m-aş bucura ca ei să fie în playoff, pentru că este o echipă de tradiţie şi ar însemna o deplasare mai puţin pentru noi”

Tehnicianul Astrei se teme de absenţele importante din lotul echipei sale. El a vorbit şi despre posibila sosire a lui Alexandru Ioniţă sau despre alte posibile transferuri pe care Astra le-ar putea perfecta încă în această perioadă: ”Avem mulţi jucători la limita cartonaşelor. Tamaş a acuzat şi el probleme, Takayuki nu este încă legitimat, Răduţ şi Budescu sunt absenţi. Important este ca băieţii să-şi schimbe atitudinea. În acest meci am avut o atitudine care nu e normală pentru un meci de o asemenea intensitate şi repet, trebuie să o schimbăm total. Este dificil transferul lui Ioniţă. Nu ştiu care este situaţia, dar nivelul său de pregătire nu ne poate ajuta prea mult în acest moment. Nu cred că mai aşteptăm alte transferuri” a spus antrenorul Astrei, după meciul pierdut în Şoseaua Ştefan cel Mare.

Afla mai multe despre: bogdan andone 

viewscnt
Articole similare