Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone, out de la Astra Giurgiu! Variantele de înlocuire pentru Ioan Niculae

Bogdan Andone, out de la Astra Giurgiu! Variantele de înlocuire pentru Ioan Niculae

Astra Giurgiu

Comentarii

Bogdan Andone nu o va mai pregăti pe Astra Giurgiu începând cu ziua de azi (n.r.- miercuri). Antrenorul în vârstă de 44 de ani şi-a reziliat contractul cu gruparea giurgiuveană, anunţă Gazeta Sporturilor.

Problemele se ţin scai de Astra Giurgiu. Demisia lui Andone vine în condiţiile în care jucătorii ”lanternei roşii” au refuzat să se antreneze în ultimele zile, din cauza restanţelor salariale cauzate de problemele financiare cu care se confruntă clubul.

Mai rău decât atât, sursa citată a scris că Takayuki Seto, Alex Ioniţă şi Kehinde Fatai şi-au injectat vitamine la clinica soţului Andreei Berecleanu. Agenţia Naţională Anti-Doping a luat decizia ca cei trei fotbalişti să fie suspendaţi provizoriu.

Ioan Niculae se află în tratative, în acest moment, cu Edi Iordănescu, fost tehnician al Astrei. O altă variantă este şi aducerea lui Eugen Neagoe, antrenor liber de contract de peste un an.

Campioana României din 2016, Astra Giurgiu, se află într-o situaţie complicată. Ocupă ultimul loc din Liga 1, cu un singur punct strâns după cinci etape disputate.

Afla mai multe despre: astra giurgiubogdan andoneliga 1demisie 

viewscnt
Articole similare