Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone şi Gabriel Tamaş au semnat prelungirea contractelor cu Astra Giurgiu

Bogdan Andone şi Gabriel Tamaş au semnat prelungirea contractelor cu Astra Giurgiugalerie foto

Astra Giurgiu

Comentarii

Clubul Astra Giurgiu a anunţat, miercuri, că tehnicianul Bogdan Andone şi-a prelungit contractul, noul acord fiind valabil până la finalul sezonului viitor. De asemenea, jucătorul Gabriel Tamaş a semnal prelungirea contractului până la finalul acestui sezon.

Suspansul a fost îndepărtat. Conducerea celor de la Astra Giurgiu i-a convins pe antrenorul principal, Bogdan Andone, şi pe fundaşul central Gabriel Tamaş, să-şi prelungească contractele până la finele sezonului competiţional, care are ca dată limită de finalizare 1 august.

Astra va continua cu antrenorul Bogdan Andone şi în sezonul viitor, 2020-2021, tehnicianul punându-şi semnătura pe un nou angajament cu clubul nostru! Staff-ul său rămâne acelaşi, secunzii Vasile Maftei, Octavian Chihaia, Massimo Stalteri şi Ionuţ Boşneag punându-şi de asemenea semnăturile pe noile contracte cu Astra. Tot astăzi, internaţionalul Gabi Tamaş a semnat prelungirea actualului angajament până la finalul sezonului în curs!”, se arată pe site-ul clubului.

Gabi Tamaş, supărat după remiza cu Gaz Metan Mediaş

Gabi Tamaş s-a arătat revoltat, imediat după remiza cu Gaz Metan, scor 0-0, şi era destul de îngândurat privind continuare sezonului alături de Astra: "Nu ştiu, că n-am contract. Mie mi s-a terminat contractul azi. Pot să nu mai vin, pot să stau acasă. Au fost câteva discuţii, nu s-au concretizat încă. Dacă se vor concretizat, ok, dacă nu... Asta e, viaţa merge înainte. Dacă se va semna contractul, se va semna pe două luni, nu pe un an. Nu ne-am înţeles", a spus acesta, imediat după meciul cu Gaz Metan.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare