Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone ţinteşte locul 3 la finalul sezonului: ”E păcat de munca lor. Încercă să-i motivăm cât putem, dar s-a adunat oboseala”

Bogdan Andone ţinteşte locul 3 la finalul sezonului: ”E păcat de munca lor. Încercă să-i motivăm cât putem, dar s-a adunat oboseala”

Astra Giurgiu

Comentarii

FC Botoşani a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, vineri, pe teren propriu, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a VII-a a play-off-ului Ligii I.

Cele două formaţii s-au anulat reciproc şi au oferit un meci fără goluri, în ciuda faptului că fotbaliştii celor două formaţii au căutat golul.

”În prima repriză jocul a fost mai animat, în cea de-a doua mult mai închis” a spus Bogdan Andone (Astra), după meci.

”Am încercat să schimbăm puţin în această seară pentru că am primit multe goluri cu FCSB şi CFR. Am căutat să avem talie, ţinând cont de calitatea adversarului în duelurile unu contra unu. Din păcate am avut cele 4-5 situaţii în prima parte, foarte bune, dar nu am reuşit să marcăm” a mai explicat antrenorul Astrei.

”Timpul destul de scurt pentru a pregăti acest meci. E şi presiune, nu ai timp să pregăteşti un meci, se adună şi oboseala, deci vreau să îi felicit pe băieţi pentru ce au făcut. Eu şi preşedintele încerc să-i fac pe băieţi să se concentreze pentru a aduna puncte. E munca unui întreg sezon, tot anul a fost foarte dificil şi e păcat ca munca lor să nu fie răsplătită cu un loc trei la final. Nu există favorită la acest loc, eu cred că se va juca până în ultima etapă. Mai avem meciuri şi tratăm fiecare meci la victorie. Avem un punct peste Botoşani şi meciul direct. Mă bucur că nu ne întoarcem cu mâna goală de aici”  a mai spus Bogdan Andone, după meci.

Meciul a fost arbitrat de Sebastian Colţescu, ajutat de asistenţii Ovidiu Artene şi Daniel Mitruţi.

Arbitru de rezervă a fost Vlad Baban, iar observatori de arbitri Vasile Bratu.

Afla mai multe despre: bogdan andone 

viewscnt
Articole similare