Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Andone va juca pentru o echipă din Liga a 4-a. A plecat de la FCSB şi s-a reapucat de fotbal!

Bogdan Andone va juca pentru o echipă din Liga a 4-a. A plecat de la FCSB şi s-a reapucat de fotbal!

Fotbal intern

Comentarii

Scurtul mandat ca "principal" la FCSB l-a marcat atât de tare pe Bogdan Andone, încât tehnicianul a decis să ia o pauză de la antrenorat pentru o perioadă. În schimb, el a semnat şi va juca pentru o echipă din Liga a 4-a.

Andone (44 de ani), născut la Aiud, s-a întors acasă şi va juca în Liga a 4-a Alba, notează alba-sport.ro. Echipa care l-a legitimat pe fostul antrenor de la FCSB este Viitorul Vama Seacă, locul 8 în stagiunea trecută. 

Fostul mijlocaş a jucat ultima oară în sezonul 2009-2010 la Farul Constanţa, iar de-a lungul carierei a îmbrăcat tricoul unor echipe precum Corvinul Hunedoara, Sportul Studenţesc, FC Braşov, Rapid, Oţelul Galaţi, Ferencvaros, Apollon Limassol, Alki Larnaca şi Ermis Aradippou. Astfel, este pentru prima oară când acesta va evolua pentru o echipă din judeţul în care s-a născut. 

Fostul antrenor de la FCSB va redebuta ca jucător chiar în acest weekend. Vama Seacă va juca sâmbătă cu nou-promovata CS Universitatea Alba Iulia, la Vinţu de Jos. 

Doar şapte meciuri a rezistat Andone ca "principal" la FCSB. Venit în locul lui Mihai Teja, el şi-a dat demisia după meciul retur cu Alashkert, din turul doi preliminar Europa League. 

Afla mai multe despre: bogdan andoneviitorul vama seaca 

viewscnt
Articole similare