Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Apostu: ”Balint a fost pe lista unor cluburi din Liga 1 care şi-au schimbat recent antrenorii” Ce spune despre interesul din Anglia pentru antrenorul arădenilor

Bogdan Apostu: ”Balint a fost pe lista unor cluburi din Liga 1 care şi-au schimbat recent antrenorii” Ce spune despre interesul din Anglia pentru antrenorul arădenilor

Superliga

Comentarii

Agentul FIFA Bogan Apostu a vorbit despre interesul englezilor de la Sheffield Wednesday pentru antrenorul echipei UTA, Laszlo Balint.

FCSB a trecut de UTA pe Arena Naţională, scor 3-0. La meci a fost prezent şi Bogdan Apostu. Impresarul reprezintă interesele lui Sergiu Buş, dar şi ale antrenorului Laszlo Balint şi a vorbit, printre altele, despre interesul formaţiei britanice, Sheffield Wednesday pentru tehnicianul grupării arădene. Apostu a mărturisit că simplul fapt că Balint a fost luat în calcul pentru această poziţie este o realizare importantă în cariera sa:

”M-au deranjat reacţia unor oameni de fotbal care au insinuat că i-aş fi mărit eu cota sau i-aş fi făcut reclamă vizavi de Sheffield. Vă anunţ pe această cale că discuţiile cu Sheffield au existat. Această ştire a plecat din Anglia, din presa engleză. Să stârneşti interesul celor de la Sheffield Wednesday, chiar dacă nu s-a concretizat mutarea, era clar că el era varianta de rezervă, ne-au şi spus asta în acel moment, eu cred că este deja o realizare extrem de importantă” a explicat Apostu. Presa engleză a scris că Laszlo Balint a fost pe lista scurtă a clubului britanic. Sheffield l-a numit în cele din urmă pe Tony Pullis în rolul de manager.

El a confirmat că Laszlo Balint a fost şi pe lista altor două cluburi din Liga 1 care şi-au schimbat antrenorii, cel mai probabil, trimiterea sa fiind către Universitatea Craiova şi CFR Cluj: ”Balint a mai fost pe lista altor două echipe extrem de importante din fotbalul românesc care şi-au schimbat antrenorii în ultima perioadă” a declarat Apostu, prezent la partida dintre FCSB şi UTA.

FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I. Au marcat Man '76 (penalti acordat pentru un fault la Octavian Popescu), Coman '90 şi Olaru '90+2. În minutul 58 de la oaspeţi a fost eliminat Neluţ Roşu, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Afla mai multe despre: bogdan apostulaszlo balint 

viewscnt
Articole similare