Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Argeş Vintilă l-a cucerit pe Gigi Becali: "Nici de Budescu nu mai am nevoie. Am doi atacanţi mari"

Bogdan Argeş Vintilă l-a cucerit pe Gigi Becali: "Nici de Budescu nu mai am nevoie. Am doi atacanţi mari"

Superliga

Comentarii

Bogdan Argeş Vintilă l-a făcut bucuros pe Gigi Becali, care nu mai e dispus să investească bani grei în perioada de transferuri pentru compartimentul ofensiv. Astfel, finanţatorul FCSB a luat hotărârea de a renunţa la varianta Constantin Budescu.

Înainte de a semna cu Astra în vară, Budescu a fost în tratative şi cu FCSB, dar Gigi Becali a primit un refuz din partea mijlocaşului. Fotbalistul s-a dus la Giurgiu pentru a face din nou cuplu în atac cu Denis Alibec, iar aceştia au impresionat în tricoul în care au devenit campioni ai României, în 2016. 

În această iarnă, o posibilă venire a lui Constantin Budescu la FCSB s-a luat în calcul, dar Gigi Becali nici nu a vrut să audă. Cucerit de sistemul de joc implementat de Bogdan Argeş Vintilă, finanţatorul vicecampioanei a anunţat că nu are nevoie de mijlocaşul de 30 de ani:"Nu mai am nevoie de Budescu, pentru că ce a făcut Vintilă acum... A creat un sistem nou în care am atacanţi. Am doi atacanţi mari: Man şi Coman. Pentru că el a creat un altfel de sistem şi îl felicit pentru asta. Să nu mai zică lumea că face Becali. Habar nu aveam de ce a inventat el, adică a luat de la Hagi cred, nu ştiu de unde a luat. 

Eu va spun că mă încântă şi avem atacanţi, iar în spatele celor doi atacanţi îi avem pe Tănase, Moruţan, Olaru dacă vine, nu mai e nevoie. Avem trei şi joacă unul", a spus Becali la PRO X.

Budescu şi Alibec nu pleacă de la Astra

Pentru a-şi atinge obiectivele, Ioan Niculae nu doreşte să le dea drumul lui Constantin Budescu şi Denis Alibec, cei doi formând un cuplu letal în Liga 1.

"Eu nu cred că va pleca niciunul până în vară. Eu cel puţin nu voi fi de acord. Am o relaţie mai mult decât prietenească nu numai cu principalii jucători, dar în mod deosebit cu Alibec, cu Budescu, cu Tamaş", a declarat Ioan Niculae, imediat după meciul cu Academica Clinceni.

Afla mai multe despre: constantin budescufcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare