Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Argeş Vintilă replică dură pentru Adi Popa: ”La Reading şi Ludogoreţ nu a jucat din cauza mea şi a domnului Becali?”

Bogdan Argeş Vintilă replică dură pentru Adi Popa: ”La Reading şi Ludogoreţ nu a jucat din cauza mea şi a domnului Becali?”

Superliga

Comentarii

Bogdan Argeş Vintilă i-a răspuns lui Adi Popa, cel care îl atacase atât pe el cât şi pe Gigi Becali în urmă cu câteva zile.

Adi Popa a terminat contractul cu FCSB şi în prima zi „de libertate” a ieşit la atac atât la adresa fostului său antrenor de la FCSB, cât şi la adresa fostului patron.

Într-o conferinţă de presă susţinută astăzi, Bogdan Argeş Vintilă i-a oferit un răspuns destul de dur celui supranumit ”Motoreta”

”Am auzit şi eu ce a zis Popa la televizor, dar, din punctul meu de vedere, în momentul în care pleci de la un club şi începi să arunci cu noroi în cei alături de care ai mâncat o pâine, în cei care ai spus că ţii la ei şi e clubul tău de suflet, începi să arunci cu noroi şi cauţi scuze în altă parte, nu mi s-a părut fair-play. Faptul că tu cauţi în afară de a te privi în oglindă şi să te întrebi ”eu ce fac, cine sunt” a tunat actualul antrenor de la FCSB.

El a continuat: "Dacă mă apuc să-i răspund punctual la tot ce a declarat el, eu cred că ar fi în dezavantaj. Dar eu prefer să-i transmit un mesaj, cu toate că aş fi vrut să i-l transmit personal. Dar, cum el a făcut declaraţiile în presa, îi transmit doar atât, tot prin presă: la Al Taawon n-a fost domnul Becali patron şi Vintilă antrenor, la Ludogoreţ n-a fost domnul Becali patron şi Vintilă antrenor, la Reading n-a fost domnul Becali patron şi Vintilă antrenor. Să urmărească, să vadă cât a jucat, unde a jucat, după care să vină să ne spună dacă noi l-am nedreptăţit sau chiar are o problemă. Când pleci de la un club şi începi să dai vina că ăla nu ştie, ăla că nu e bun... nu e normal”, a mai declarat Bogdan Argeş Vintilă.

Afla mai multe despre: bogdan arges vintila 

viewscnt
Articole similare