Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Burcea, analiză la "rece" după eşecul României la Europeanul de handbal: "Un campionat atipic, cu o echipă nepregătită!"

Bogdan Burcea, analiză la "rece" după eşecul României la Europeanul de handbal: "Un campionat atipic, cu o echipă nepregătită!"

Handbal

Comentarii

Bogdan Burcea (48 de ani) a vorbit, după terminarea competiţiei, despre rezultatele României de la Campionatul European de handbal.

Burcea nu va mai continua la cârma naţionalei de handbal a României, considerându-se principalul vinovat, dar spune că echipa a fost nepregătită pentru că nu şi-a putut disputa niciuna dintre cele şase partide amicale pe care la avea programate, din cauza COVID-19.

"Am avut programate şase partide de pregătire, nu am putut să susţinem nici una. Problema cea mai mare a fost că foarte multe fete, 14 la număr, chiar înainte de convocare, au stat două săptămâni. A fost dificil din toate punctele de vedere, un campionat atipic, cu o echipă nepregătită.

Este istorie, pentru noi important a fost... Ca obiectiv, cel mai bun mijloc de a pregăti turneul preolimpic. Eu zic că din acest punct de vedere, echipa a avut câştig. Acesta a fost nivelul pe care am putut să îl obţine, cu toate neajunsurile pe care le-am avut.



Cu puţin noroc în prima partidă, să fi trecut peste Germania, poate deznodământul era altfel. Însă asta este situaţia. Mă bucur că multe fete, cred eu, indiferent cine va fi la naţională, vor fi convocate. Au avut minute foarte multe de joc. Acesta ar putea fi singurul punct pozitiv pe care îl putem extrage din acest campionat"
, a spus Bogdan Burcea.

România a terminat Europeanul de handbal pe locul 12 din 16, după ce a încheiat grupa principală fără niciun punct acumulat.

Afla mai multe despre: bogdan burcearomaniahandbal 

viewscnt
Articole similare