Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Burcea: "România e obişnuită cu handbal de înalt nivel, avem o echipă schimbată, o schimbare în bine."

Bogdan Burcea: "România e obişnuită cu handbal de înalt nivel, avem o echipă schimbată, o schimbare în bine."

Handbal

Comentarii

Antrenorul naţionalei de handbal feminin a României, Bogdan Burcea, a vorbit marţi, într-o conferinţă de presă, la Kolding, despre parcursul echipei de până acum, atmosfera din lot şi speranţele în continuare, la Campionatul European din Danemarca.

România s-a calificat mai departe în grupa principală de la Campionatul European de handbal din Danemarca, grupă unde are şanse mici având în vedere că porneşte cu 0 puncte.

Antrenorul naţionalei, Bogdan Burcea, a vorbit despre momentul în care se află naţionala în acest moment şi despre şansele ca România să iasă din grupe: "Ne-am dorit mai mult, pentru moment fetele au obţinut maximum din ce se putea. De la meci la meci am făcut un pas înainte şi sper că vom putea să arătăm o altă faţă în grupa principală. Acum, cel mai important este ca fetele să se refacă, sunt fete care au jucat peste 50 de minute pe meci, contează refacerea fizică. Aşteptăm rezultatele de astăzi, din ultimele meciuri, pentru a ne face o idee clară asupra adversarelor în continuare."

"Sunt optimist, poate singurul şi incurabil, am spus că această echipă poate. Vorbim de acel dram de noroc, de recuperări, de inspiraţie când eşti faţă în faţă cu portarul. Rezultatele nu ne ajută, dar prestaţiile echipei, jocul arătat, da, ne ajută să privim cu speranţă spre viitor." a spus Bogdan Burcea în final.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: romania euro handbal 

viewscnt
Articole similare