Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Cosmescu, după Dinamo - FC Voluntari 1-0: „Jucatorii ăştia nu fac nimic nici dacă îi plăteşti înainte!” | EXCLUSIV

Bogdan Cosmescu, după Dinamo - FC Voluntari 1-0: „Jucatorii ăştia nu fac nimic nici dacă îi plăteşti înainte!” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a reuşit să câştige duelul cu FC Voluntari, scor 1-0, în Superliga României.

Bogdan Cosmescu, reacţie dură după Dinamo - FC Voluntari 1-0: „Jucatorii ăştia nu fac nimic nici dacă îi plăteşti înainte!” | EXCLUSIV

Unicul gol al meciului a fost înscris de Gregorio în prelungiri din penalty, dar meciul a fost unul modest, lipsit de faze de poartă. În direct la Minutul 91, Bogdan Cosmescu a avut o reacţie acidă la adresa fotbaliştilor celor două echipe.

Dinamo nu a scăpat de „furia” comentatorului Orange Sport, mai ales când a fost întrebat dacă se vede o schimbare în jocul echipei după venirea noului antrenor Zeljko Kopic.

„Pe aceşti jucători pe care îi vedem la Dinamo acum nu îi ajută nimic. Nici dacă îi plăteşti înainte. Nu ştiu fotbal. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar ei nu ştiu fotbal. Sigur că este un avantaj să fii plătit la zi, dar nu-i de ajuns.

Eu nu văd nicio schimbare în joc după venirea lui Kopic. Joacă la fel. Ce naiba, mă? Despre ce discutăm?”, a spus Bogdan Cosmescu în direct la Orange Sport.

Dennis Politic, entuziasmat pentru 2024, după ce Dinamo a încheiat anul cu două victorii la rând: "Trebuie să nu uităm obiectivul"

„Cred că am jucat destul de bine, am păstrat scorul 0-0, mă bucur că a marcat Goncalo penalty-ul şi am câştigat. Noi am venit cu gândul la acest meci să-l câştigam, oricum, ţine numai de noi.

Sincer, suntem foarte motivaţi, fiecare dintre noi, încercam să dăm totul la fiecare meci, la fiecare antrenament, cred că se vede asta, ne bucurăm că în ultimele 2 meciuri am luat 6 puncte, am terminat anul foarte bine.

Suntem foarte fericiţi că am terminat anul bine, ne vom menţine în această perioadă de sărbători.

Trebuie ca fiecare dintre noi să se bucure la maxim cu familiile dar să nu uite obiectivul, să ne întoarcem foarte puternici anul viitor.

(n.r despre suporteri) Ne bucuram că le-am pus un zâmbet pe fata, vom încercă în anul viitor să avem cât mai multe victorii. Sunt foarte fericit că sunt aici şi voi da totul pentru echipă.

(n.r. despre veniri) În formaţia în care suntem acum suntem fericiţi că am obţinut cele şase puncte.

Noi ne bucurăm că am obţinut această victorie şi aşteptăm, vedem. Dacă, conducerea considera că meritam un bonus, îl aşteptăm", a declarat Politic la flash interviu.

Afla mai multe despre: bogdan cosmescudinamofc voluntarisuperliga 

viewscnt
Articole similare