Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Cosmescu, stupefiat de greşelile de arbitraj din Superligă: „De ce echipele astea mari sunt ofuscate?” | EXCLUSIV

Bogdan Cosmescu, stupefiat de greşelile de arbitraj din Superligă: „De ce echipele astea mari sunt ofuscate?” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Bogdan Cosmescu a abordat subiectul greşelilor de arbitraj din Superligă.

Bogdan Cosmescu, uimit de greşelile de arbitraj din Superligă: „De ce echipele astea mari sunt ofuscate?” | EXCLUSIV

Scandalurile legate de arbitraj nu întârzie să apară în Liga 1 din România, iar echipele de top încep să fie şi ele nemulţumite de acest aspect. Bogdan Cosmescu a analizat subiectul şi nu le dă dreptate forţelor din Superligă.

Comentatorul Orange Sport este de părere că echipele de top au fost clar avantajate de-a lungul acestui sezon şi că nu au motive să se plângă de arbitraje.

„Mi se pare că primele patru echipe beneficiază de greşeli de arbitraj, Craiova, Rapid, FCSB, CFR Cluj... Prăpăd! De ce echipele astea mari sunt ofuscat? Poate s-a greşit, dar tu când ai câştigat meciuri aşa?!”, a spus Bogdan Cosmescu la Orange Sport.

Bogdan Cosmescu n-a mai suportat şi l-a luat la ţintă pe Kyros Vassaras: "Certifică toate porcăriile! Caută explicaţii abracadabrante"

Faptul că Marius Bilaşco s-a arătat nemulţumit de unele decizii corecte - conform verdictului lui Constantin Zotta -, după meciul FC Botoşani - FCSB 0-1, i-a oferit lui Bogdan Cosmescu prilejul să-l ia la ţintă pe Kyros Vassaras, şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor, pe care l-a arătat cu degetul.

Vina principală pentru faptul că multă lume se plânge de deciziile arbitrilor - unele corecte, altele nu - este Kyros Vasaras, consideră Bogdan Cosmescu. Comentatorul Orange Sport a spus că din cauza faptului că Vassaras "certifică toate porcăriile toată lumea are dreptul să ceară ceva", chiar dacă neîntemeiat.

"Ştii de ce spune Bilaşco? Principalul vinovat este domnul Vassaras. La ieşirile publice, în loc să spun că a greşit Marcel, Gigel, el inventează tot felul de explicaţii care certifică toate porcăriile. El caută tot felul de explicaţii abracadabrante! Vine, spune că e unghiul, că aşa sunt ultimele indicaţii, toate tâmpeniile. Din cauza asta, toată lumea are dreptul să vină să ceară orice! Principalul vinovat este Vassaras", a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: superligaarbitrajbogdan cosmescu 

viewscnt
Articole similare