Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Cosmescu, veste bună pentru echipele din Superligă: „La cât de slabă e Liga 2, nu poţi pierde barajul!” | EXCLUSIV

Bogdan Cosmescu, veste bună pentru echipele din Superligă: „La cât de slabă e Liga 2, nu poţi pierde barajul!” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Bogdan Cosmescu a comparat nivelul din Liga 2 cu cel din Superliga României.

Bogdan Cosmescu vede o diferenţă uriaşă de nivel între Liga 2 şi Superligă

Comentatorul Orange Sport consideră că există o discrepanţă colosaşă între nivelul primelor două ligi, motiv pentru care echipa din Superligă care ajunge la baraj nu ar trebui să aibă niciun fel de emoţie, dat fiind jocul modest prestat de echipele din al doilea eşalon.

„La cum arată Liga 2, la cât de slab e nivelul din Liga 2, echipele din Superligă nu pot pierde barajul! Nu cred că poţi pierde barajul, e o nebunie. Deci în principiu trebuie să eviţi locurile 15, 16 ca să te salvezi de la retrogradare. Barajul nu ar trebuie să fie o problemă”, a declarat Bogdan Cosmescu la Orange Sport.
  • Poli Iaşi ocupă actualmente locul 14 în Superliga României, cu 23 de puncte obţinute în 21 de etape

Andrei Nicolescu, promisiune pentru fanii lui Dinamo: „O să anunţăm transferuri noi!”

După transferul lui Darko Velkovski la Dinamo, entuziasmul era unul foarte mare. Pe parcurs însă, Andrei Nicolescu nu a mai reuşit să aducă nume impresionante la club, iar suporterii au început să-şi piardă răbdarea. Totuşi, preşedintele dinamovist ţine să-i liniştească, precizând că transferuri noi vor fi anunţate în scurt timp.

De asemenea, conducătorul „câinilor roşii” a vorbit şi despre posturile unde e mare nevoie de oameni noi. Nicolescu este în căutarea unui mijlocaş ofensiv, dar şi a unui atacant de mare valoare.

„Încercăm astăzi sau mâine (n.r. miercuri sau joi) să mai anunţăm transferuri, oricum în scurt timp. Deocamdată, suntem în căutări pentru un mijlocaş ofensiv şi un atacant. O să vedem ce reuşim să facem şi dacă vom finaliza discuţiile”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: bogdan cosmesculiga 2superliga 

viewscnt
Articole similare