Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Lobonţ avertizează FCSB înainte de derby: „Rapid se va ridica! Suntem în obiectiv, avem şansa noastră”

Bogdan Lobonţ avertizează FCSB înainte de derby: „Rapid se va ridica! Suntem în obiectiv, avem şansa noastră”

Rapid

Comentarii

Bogdan Lobonţ a vorbit despre derby-ul dintre Rapid şi FCSB, programat sâmbătă, în play-off-ul Superligii.

Cum a prefaţat Bogdan Lobonţ derby-ul cu FCSB

Bogdan Lobonţ, interimar al Rapidului după demiterea lui Bergodi, a făcut un preview marelui derby cu FCSB. Rivala din Bucureşti are şanse mari să fie campioana României, iar duelul de pe Arena Naţională se anunţă unul incendiar. 

Fostul portar este convins că formaţia sa poate câştiga meciul cu FCSB, având în vedere că în derby-uri nu contează diferenţele de formă între echipe.

„Am primit oportunitatea asta cu mare entuziasm. Acelaşi entuziasm vreau să îl transmis jucătorilor, împreună cu colegii mei. Au calitate, au demonstrat asta în atât de multe meciuri.

(n.r. Visezi să câştigi un titlu) A visa nu costă nimic. Important e să ai visuri cât mai mari. La final, munca te răsplăteşte. Mai devreme sau mai târziu vom reuşi să câştigăm şi un campionat.

Nu trebuie să ne ascundem. Din punct de vedere mental suntem jos, dar avem forţa necesară şi ustensilele necesare pentru a ne ridica. Într-un derby nu contează forma! Ei traversează o perioadă extraordinară, au şanse mari să câştige titlul. Noi avem şansa noastră, suntem în obiectiv.

Am avut atâtea experienţe, şi în cariera de jucător, într-un derby jucătorii se auto-depăşesc. Nu cred că o să fie diferenţe la meciul de sâmbătă.

Şi cu Dinamo pe Arena Naţională a fost un meci dificil. Mergem să ne jucăm şansa, asigur pe toată lumea că vom lupta pentru fiecare minge şi pentru fiecare rezultat.

Toată lumea doreşte să ne calificăm în cupele europene. Porblema este că trebuie să şi vrea acest lucru. Dacă vor dori toţi, atunci poate putem să înteplinim acest obiemctiv. Ştim ce trebuie să facem! Dar momentan nu pot să vorbesc de şanse”, a spus Bogdan Lobonţ în conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: bogdan lobontrapidfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare